Libane pagrobti penki Čekijos piliečiai

Penki Čekijos piliečiai, kurie dingo Bekaa slėnyje Libane, yra pagrobti, sekmadienį patvirtino saugumo šaltiniai, sakydami, kad yra narpliojamos kelios to nusikaltimo gijos.

Šaltiniai pažymėjo, kad šio pagrobimo motyvai tebėra mįslingi, o dingusiųjų vardai dar nebuvo viešai paskelbti.<br>123rf.com nuotr.
Šaltiniai pažymėjo, kad šio pagrobimo motyvai tebėra mįslingi, o dingusiųjų vardai dar nebuvo viešai paskelbti.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Jul 20, 2015, 8:29 AM, atnaujinta Oct 25, 2017, 4:57 AM

Penki čekai ir jų vairuotojas libanietis dingo nuo penktadienio vakaro, kai jų automobilis buvo rastas Kefrajos rajone vakarinėje Bekaa dalyje.

„Tie penki čekai iš tikrųjų buvo pagrobti, – vienas šaltinis saugumo tarnybose sakė naujienų agentūrai AFP. – Jų automobilyje rastos profesionalios vaizdo kameros ir filmavimo įranga, todėl manome, kad tarp jų galėjo būti žurnalistų.“

Šaltiniai pažymėjo, kad šio pagrobimo motyvai tebėra mįslingi, o dingusiųjų vardai dar nebuvo viešai paskelbti.

Keliamos prielaidos, kad šis pagrobimas gali būti susijęs su kelių Libano piliečių areštu Čekijoje 2012 metais, bet šaltiniai sakė, kad kol kas to neįmanoma patvirtinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.