Rusija neįsileidžia ESBO stebėtojų prie savo sienos su Ukraina

Kaip ir lig šiol

Rusija reikalauja, kad Ukrainos konstitucijoje būtų įtvirtintas ypatingasis Donbaso statusas.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Rusija reikalauja, kad Ukrainos konstitucijoje būtų įtvirtintas ypatingasis Donbaso statusas.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2016, 4:18 PM, atnaujinta May 23, 2017, 12:33 AM

„Apie tai mes niekada nesame taręsi“, – sakė jis televizijos kanalo „Rossija-1“ laidoje „Žinios šeštadienį su Sergejumi Briliovu“, komentuodamas galimybę dislokuoti tarptautinius stebėtojus prie valstybės sienos.

Pažymėjęs, kad „ukrainiečiai nuolat šito nori“, S.Lavrovas pabrėžė, kad „kol nėra amnestijos, įstatymo apie ypatingąjį statusą, kuris tikrai garantuos papildomas teises šioms teritorijoms, kol šios teisės ypatingojo statuso plotmėje neįtvirtintos pastoviu pagrindu Ukrainos konstitucijoje, sunku tikėtis, kad Doneckas ir Luhanskas „avansu“ sutiks vykdyti tai, kuo pagal Minsko susitarimus turi baigtis politinis procesas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.