Raketos iš Sirijos pataikė į Turkijos pasienio miestą

Į Turkijos pasienio miestą Kilisą

Pradėjus atakas prieš islamistus ir kurdus Sirijoje raketomis buvo apšaudytas ir Turkijos pasienio miestas Kilisas.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Pradėjus atakas prieš islamistus ir kurdus Sirijoje raketomis buvo apšaudytas ir Turkijos pasienio miestas Kilisas.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2016, 3:06 PM, atnaujinta May 15, 2017, 2:45 AM

Pasienyje Sirijos pusėje išsidėsčiusios ir „Islamo valstybės“ (IV), ir nuosaikių Sirijos sukilėlių pozicijos. Dar prieš kelis mėnesius raketos Kilyje sprogdavo reguliariai.

Padėtis Turkijos ir Sirijos pasienyje paaštrėjo, kai Turkija pirmadienį kitame pasienio ruože apšaudė su JAV bendradarbiaujančios kurdų grupuotės YPG pozicijas.

Kartu, anot žiniasklaidos, Ankara pareiškė iš artilerijos atakavusi IV džihadistų taikinius Sirijos pasienio mieste Džarabluse.

Trečiadienį politinių pokalbių Ankaroje laukiama atvykstant JAV viceprezidentas Joe Bideno. Čia turėtų būti aptariami ir naujausi įvykiai Sirijos konflikte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.