Donaldas Trumpas kartoja: JAV ribos karines misijas

[[ge:lrytas:lrytas:754197]]

Nuotraukoje – išrinktasis JAV prezidentas D.Trumpas (kairėje) ir J.Mattisas, kuris turėtų tapti gynybos sekretoriumi jo vyriausybėje.<br>„Scanpix“ nuotr.
Nuotraukoje – išrinktasis JAV prezidentas D.Trumpas (kairėje) ir J.Mattisas, kuris turėtų tapti gynybos sekretoriumi jo vyriausybėje.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 12:17 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:06 AM

„Šis pražūtingas intervencijų ciklas ir chaosas turi pagaliau liautis“, – pareiškė D.Trumpas antradienio vakarą Fajetvilyje.

Pasak jo, JAV turi susikoncentruoti į kovą su teroristais ir nemėginti siekti režimų pasikeitimo kitose šalyse. Kartu D.Trumpas žadėjo skatinti stabilumą pasaulyje, tačiau neatskleidė, kaip tai turi būti daroma.

Didelis mitingas Šiaurės Karolinoje buvo dalis D.Trumpo padėkos turo rinkėjams. Jį lydėjo buvęs generolas Jamesas Mattisas, kuris turėtų tapti gynybos sekretoriumi jo vyriausybėje.

66 metų kariškis padėkojo išrinktajam prezidentui už nominaciją, tačiau kalbėjo labai trumpai. Jis džiaugiasi patikėtu uždaviniu, sakė J.Mattisas.

D.Trumpas artimiausiomis dienomis ir savaitėmis ketina keliauti ir po kitas valstijas, pirmiausiai – vadinamąsias svyruojančias valstijas, kuriose gauti balsai lapkričio 8-ąją leido jam švęsti pergalę prezidento rinkimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.