Donecko srityje – pasala prieš Rusijos smogikus, nufilmuotas tikslus specialiųjų Ukrainos pajėgų puolimas

Į pasalą patekusius Rusijos karius apšaudė Ukrainos snaiperiai, o po to specialiosios pajėgos stipria kulkosvaidžių ir granatsvaidžio ugnimi išbaidė išlikusius įsibrovėlius.

Karas Ukrainoje. Lvovas.<br>Zuma Press/Scanpix asociatyvi nuotr.
Karas Ukrainoje. Lvovas.<br>Zuma Press/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2022, 1:54 PM

Nacionalinės gvardijos specialiosios pajėgos Donecko srityje surengė pasalą Rusijos kariams ir sunaikino užpuolikus. Apie tai „Facebook“ puslapyje pranešė Ukrainos nacionalinės gvardijos spaudos centras.

Okupantams nepavyko užimti stebėjimo pozicijų, nes juos laiku pastebėjo Ukrainos kariškiai. Filmuotas mūšio fragmentas publikuotas „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Į pasalą patekusius Rusijos karius pirmiausia atakavo snaiperiai, o po to specialiosios pajėgos apšaudė rusus kulkosvaidžiu ir granatsvaidžio ugnimi. Ukrainos kariuomenė paleido prieštankinę raketą „Korsar“, kuri sunaikino įsibrovėlių įrangą.

„Po tikslaus snaiperių darbo specialiosios pajėgos per kelias minutes įveikė priešą granatsvaidžio, „Korsar“ ir šaulių ginklų ugnimi“, – sakoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.