Tėvai leido penkiametei plaukioti su rykliais (video)

Amerikiečiai Davidas ir Elana Barnesai „Youtube“ sukėlė didžiulę pasipiktinimo bangą, kai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame nufilmuota, kai jų penkerių metų dukra Anaia plaukioja su rykliais. Susidomėjusiems žurnalistams tėvai paaiškino, kad atostogaudami Bahamuose leido mažylei pasiplaukioti su rykliais, nes „gyvenimas per trumpas, kad būtų galima jį gyventi nuobodžiai“, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2012, 3:00 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 10:08 AM

Vaizdo įrašas tapo interneto sensacija. Vieni smerkė tėvų iš Konektikuto valstijos poelgį kaip pavojingą ir neapgalvotą, o kiti gyrė poros nuotykių troškimą.

Įraše, kuris buvo paskelbtas birželio 20 d., matyti, kaip penkiametė mergaitė plaukioja tarp rifinių, citrininių ryklių ir ryklių auklių.

Anaia plaukiojo kartu su instruktoriais ir grupe suaugusiųjų.

Mergaitės motina „Youtube“ komentavo, kad nors šios ryklių rūšys turi labai žemą agresijos indeksą, tai vis vien buvo labai jaudinanti patirtis.

Rykliai auklės ir citrininiai rykliai iš tiesų paprastai yra švelnūs ir neagresyvūs žmonėms, o rifiniai rykliai laikomi keliančiais žmonėms didesnę grėsmę .

Mergaitės tėvas sakė, kad pavojus vaikų tyko kasdien, ir jam baisiau, kai vaikai mokykliniame autobuse neprisisega saugos diržų.

Vaizdo įrašas prasideda kadrais, kaip darbuotojas maitina ryklius žuvies gabalais. Motina sako dukteriai: „Rykliai alkani. Tau reikia palaukti, kol jie pasisotins“.

Nuotykio pabaigoje vienas iš plaukiotojų pasakė mergaitei: „Niekas nesuvalgė mūsų pietums“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.