Indonezijoje kobros auginamos mėsai

Kobra daugeliui asocijuojasi su pavojumi ar bent jau egzotika, o indoneziečiams ši gyvatė reiškia delikatesą. Kobros čia masiškai auginamos fermose, nudobiamos kirviu ir išdarinėjamos. Mėsa ir įvairios kūno dalys, pavyzdžiui, tulžies pūslė, tiekiama restoranams, kuris iš viso to gamina egzotiškus patiekalus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2012, 8:00 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:39 AM

Kobros mėsa Indonezijoje kepama, verdama, iš jos gaminami net mėsainiai. Turistams už patiekalą iš kobros mėsos gali tekti pakloti net 20 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.