Vokietijoje atidaryta šunų savitarnos prausykla

Nuo šiol Duisburgo (Vokietija) gyventojams nebereikės matyti purvo pėdučių vonios kambaryje, o jų augintiniams kankintis žmonėms pritaikytuose dušuose. Mieste atidaryta pirmoji visoje Vokietijoje šunų savitarnos prausykla.

Vokietijoje atidaryta pirmoji šunų savitarnos prausykla<br>"AP"
Vokietijoje atidaryta pirmoji šunų savitarnos prausykla<br>"AP"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2012, 5:18 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:46 PM

Šunų prausykla įsikūrė naminių gyvūnėlių parduotuvėje. Paslauga veikia savitarnos principu – keturkojų savininkai patys turi maudyti, džiovinti ir šukuoti savo augintinius, tačiau tam suteikiamos visos sąlygos ir reikalingos priemonės. Šioje šunų „plovyklėlėje“ klientai ras ne tik specialiai gyvūnams sukurtus dušus, bet ir šampūnus bei plaukų, tiksliau, kailio džiovintuvus ir kitus priežiūrai reikalingus daiktus.

Tokia paslauga, kai savininkas pats įprastu būdu prausia savo augintinį, yra gana paprasta ir labai humaniška, palyginti su automatinėmis šunų plovyklomis. Pastarosios primena skalbimo mašinas ar automobilių plovyklas, kuriose augintinis uždaromas ir išskalbiamas putų bei vandens srove. Gyvūnų mylėtojai abejoja, ar šeimininkų patogumas vertas tokio elgesio su šunimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.