Aštuonmetis mikrobangų krosnelėje iškepė katę

Žiaurumu pribloškęs aštuonmetis šiuo metu turi reikalų su policija ir socialinėmis tarnybomis – dėl to, kad mikrobangų krosnelėje nusprendė paskrudinti kaimynų katę, - praneša „Dailymail“.

Išsigandusį gyvūną vaikas uždarė mikrobangų krosnelėje<br>AP
Išsigandusį gyvūną vaikas uždarė mikrobangų krosnelėje<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2012, 9:11 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:12 AM

Organizacija, kuri rūpinasi gyvūnų gerove, RSPCA pradėjo tyrimą dėl siaubingo incidento Ročesteryje, Kento grafystėje. Jiems pranešta, kad katės savininkas, nusileidęs laiptais išvydo, kaip jo kaimyno mažametis sūnus išsigandusį gyvūną įgrūdo į krosnelę ir ją įjungė.

Pasibaisėję šeimininkai iškart nugabeno traumuotą gyvūnėlį į PDSA gyvūnų apsaugos ir veterinarijos tarnybą, kur pradėtas skubus gydymas ir katė ima atsigauti. Tačiau specialistai sako, kad mikrobangų krosnelė galėjo neatitaisomai pažeisti gyvūno vidaus organus.

„Tai buvo absoliučiai siaubingas įvykis ir dar labiau šokiruoja tai, jog tai padarė toks jaunas vaikas“, - stebėjosi RSPCA inspektorius Ray'us Bailey'is. Nepaisant vaiko šaltakraujiškumo, RSPCA ir policija negali imtis prieš jį jokių veiksmų ir traktuoti jį kaip nusikaltėlį, nes berniukui dar nėra 10 metų. Tačiau inspektorius Bailey'is apie tai perspėjo jaunimo nusikalstamumo tarnybą Medvėjaus policijos nuovadoje ir socialines tarnybas.

RSPCA vyresnysis baudžiamųjų bylų vadovas Terry'is Stroudas pridūrė: „Tai šokiruojantis incidentas. Toks, kurį, RSPCA požiūriu, turi ištirti atitinkamos institucijos, kad būtų išsiaiškinta, kodėl tai nutiko, ir būtų galima apsaugoti, kad daugiau niekuomet nenutiktų kas nors panašaus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.