Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Didžiojoje Britanijoje – masinės nuogalių maudynės (video)

Britų nudistai įrodė esantys kūrybiškiausi ir šauniausi pasaulyje. Per „Laukinės gamtos festivalį“ Oksfordšyre keletas dešimčių žmonių dalyvavo masinėje maudymosi akcijoje šaltame vietinio ežero vandenyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2012, 11:14 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:06 AM

Iš viso festivalyje, vykusiame savaitgalį, smaginosi net 10 tūkst. žmonių – jie klausėsi muzikos, žiūrėjo teatralizuotus pasirodymus ir ragavo nacionalinės virtuvės patiekalus. Bet kai kuriems dalyviams to pasirodė maža, ir jie sugalvojo teigiamų emocijų puokštę papildyti adrenalino porcija, o tuo pačiu ir išgarsėti, rašo newsru.com.

Nudistų akcijos tikslas visų pirma buvo pasiekti naują pasaulio rekordą maudantis nuogiems. Tačiau suskaičiuoti, kiek iš viso žmonių sušoko į ežerą, organizatoriai pamiršo. Arba padarė tą tyčia, kad nereikėtų prisipažinti pralaimėjus – sprendžiant pagal nuotraukas ir vaizdo įrašus, akcijoje sudalyvavo tik kelios dešimtys nudistų.

Pasaulinis masinio maudymosi nuogiems rekordas taip pat priklauso britams – pernai jį pasiekė kartu išsimaudę 400 nuogalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.