Sekso skandalas - nuogi Kinijos politikai pozavo su prostitutėmis

Kiniją sukrėtė sekso skandalas. Šalyje, kur už grupinį seksą baudžiama kalėjimu, trys partijos funkcionieriai nuogi nusifotografavo su dviem prostitutėmis. Kompromituojančios nuotraukos netruko pasklisti kiniškoje socialinio tinklo „Twitter“ versijoje. Visiškai nuogi partiniai veikėjai, fotografuodamiesi su laisvo elgesio merginomis, pirštais rodo pergalės ženklus.

Nuotraukose užfiksuoti Anhui provincijos komunistų partijos sekretorius, jo pavaduotojas ir Hefėjaus universiteto jaunimo partinis lyderis.<br>Twitter
Nuotraukose užfiksuoti Anhui provincijos komunistų partijos sekretorius, jo pavaduotojas ir Hefėjaus universiteto jaunimo partinis lyderis.<br>Twitter
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2012, 5:22 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:16 AM

Kaip rašo theatlanticwire.com, nuotraukose užfiksuoti Anhui provincijos komunistų partijos sekretorius, jo pavaduotojas ir Hefėjaus universiteto jaunimo partinis lyderis.

Wangas Minshengas, užimantis aukščiausias pareigas iš visų trijų, apkaltintų dalyvavimu sekso orgijoje, puolė neigti, kad nuotraukose jis. Pirmiausia jis sakė, kad nuotraukos apdirbtos „Photohop“ programa, ir kad kažkas nori jį apšmeižti. Vėliau politikai pradėjo sakyti, kad nuotraukos neapdirbtos „Photoshop“, tik jose užfiksuoti vyrai tiesiog panašūs į partijos sekretorius.

Tik universiteto jaunimo lyderis Wang Yu pripažino, kad nuotraukose jis, ir pridūrė, kad jose yra ir jo žmona, tik nepasakė, kuri iš dviejų merginų ji yra. Ir Wang Yu, ir jo žmona buvo išmesti iš partijos ir atleisti iš darbo.

Nuotraukose užfiksuotų kitų dviejų vyrų ir moters tapatybė laikoma nežinoma. Wang Yu pareigūnams sakė, jog kiti du vyrai buvo nepažįstami, ir nekaltino partijos vadų.

Grupinis seksas Kinijoje laikomas nusikaltimu, už jį gresia iki 5 metų kalėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.