Brazilijos narkotikų prekeivis kaip ginklą naudojo du krokodilus

Brazilijos policijos ieškomas narkotikų prekeivis „Lacoste“, kad užsitikrintų aplinkinių pagarbą, reguliariai naudodavosi dviem mažais krokodilais. 25 metų vyrukas gyvūnus augino Rio de Žaneiro neturtingųjų rajone. Tą policija pranešė trečiadienį po atlikto didelio reido, rašo 20min.ch.

Prekeivio pseudonimas „Lacoste“ yra toks pat, kaip drabužių firmos su krokodilo logotipu pavadinimas, ir reiškia būtent jo ypatinguosius augintinius.<br>AP
Prekeivio pseudonimas „Lacoste“ yra toks pat, kaip drabužių firmos su krokodilo logotipu pavadinimas, ir reiškia būtent jo ypatinguosius augintinius.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 18, 2012, 8:27 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:24 AM

Wallace'as de Brito, arba „Lacoste“, krokodilais naudodavosi norėdamas įbauginti arba padaryti spaudimą savo priešams ir kitiems prekeiviams, kurie nenorėjo klausyti jo paliepimų.

Prekeivio pseudonimas „Lacoste“ yra toks pat, kaip drabužių firmos su krokodilo logotipu pavadinimas, ir reiškia būtent jo ypatinguosius augintinius. „Lacoste“ sugebėjo ilgai išvengti policijos, tačiau pagaliau pavyko jį sugauti, kai tvarkos sergėtojai už informaciją apie jo buvimo vietą pasiūlė 500 JAV dolerių premiją.

Brazilijos policija iš visų jėgų stengiasi įvesti tvarką problemiškuose Rio de Žaneiro rajonuose dėl artėjančio 2014 m. pasaulio futbolo čempionato ir 2016 m. olimpinių žaidynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.