3,5 metro ilgio žuvį ištraukusi mergina prarado rekordininkės titulą

Moteris, dalyvavusi žvejojimo turnyre Havajų vandenyse, daugiau kaip 4 valandas galinėjosi su daugiau kaip 3,5 metro ilgio gigantišku marlinu, kol užkėlė jį į savo komandos laivo denį, praneša naujienų agentūra AP.

Komanda nusprendė save diskvalifikuoti ir laimikį ištraukti kartu.<br>AP
Komanda nusprendė save diskvalifikuoti ir laimikį ištraukti kartu.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-26 10:17, atnaujinta 2018-03-17 03:52

Molly Palmer laimikis oficialiais duomenimis sveria beveik pusę tonos ir tai galėjo būti pasaulio rekordas. Įspūdingos žuvelės svoris siekia 1022 svarus, o tai kur kas lenkia rekordinę 950 svarų žuvį, ištrauktą moters, naudojant 130 svarų valą.

Vis dėlto, 28-erių M. Palmer, kuri yra vos 1,75 m ūgio, negaus nei rekordininkės šlovės, nei tūkstantinio turnyro piniginio prizo, nes ji nesugebėjo įkelti milžino pati ir šį darbą jai padėjo atlikti jos komanda.

Sukčiauti „The Big Island Invitational Marlin“ turnyre būtų buvę gana paprasta ir tai tikrai viliojanti galimybė, tačiau Molly pasakojo, kad jos komanda tiesiog norėjo kartu įkelti didįjį laimikį. Taigi, jie nusprendė nepaisyti prizo, diskvalifikuoti save ir kartu įveikti galingąją žuvį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.