A. Lukašenka nubaudė Rusijos muzikantus, pasiuntusius jį į pragarą (video)

Rusijos hiphopo grupei „Assai“ buvo uždrausta koncertuoti Baltarusijoje. Taip atlikėjai buvo nubausti už dainą, kurioje šalies prezidentui buvo pasiūlyta keliauti į pragarą. Originalioje versijoje vokalistas dainuoja „Pone prezidente, keliaukite į pragarą“, bet specialiai gerbėjams Minske buvo nuspręsta šioje eilutėje paminėti Aliaksandrą Lukašenką. Baltarusijos valdžia jau seniai praktikuoja tokias bausmes maištininkams, tačiau oficialaus muzikantų „juodojo sąrašo“ nėra, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-06 22:51, atnaujinta 2018-03-16 22:02

„Pranešame visiems gerbėjams ir gerbėjoms iš Minsko ir kitų Baltarusijos miestų, kad mūsų koncertus uždraudė valdžia“, - parašė „Assai“ muzikantai oficialiame grupės puslapyje. Ten pat muzikantai paaiškino, už kokią dainą jie buvo nubausti, ir įdėjo vaizdo įrašą iš koncerto.

Nenustatytas asmuo, nufilmavęs „Assai“ koncertą 2011 m. lapkričio 28 d., užfiksavo publikos reakciją į žodžius „Lukašenka, keliauk į pragarą“. Publika tą akimirką tiesiog sužvėrėjo. Lygiai tuo pačiu principu pakeistą dainą „Assai“ atliko ir per kitą koncertą Minske šių metų gegužės 12 d. Publikos reakcija buvo tokia pat audringa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.