Ukrainos valdininkas tualete pametė pistoletą

Ukrainos Lucko miesto vicemerui teko raudonuoti iš gėdos prieš žurnalistus ir policiją, kai jis miesto tarybos tualete pametė pistoletą. Ginklą rado žurnalistai ir kreipėsi į teisėsaugininkus, o šie netruko nustatyti savininko tapatybę – paaiškėjo, kad tai savivaldybės valdininkas Vasilijus Baicimas, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 4:43 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:13 PM

Teisėsaugininkai nustatė, kad pistoletas užregistruotas, kaip priklauso, leidimas jam galioja iki 2013 m. lapkričio 20 d. Vicemeras patvirtino, kad ginklas yra jo, ir paaiškino, kad jis jam reikalingas savigynai. V. Baicimas kandidatuoja į Ukrainos parlamentą, ir prieš dvi dienas buvo užpulti jo agitatoriai.

Policijos darbuotojai pistoletą paėmė, o V. Baicimui teko rašyti pasiaiškinimą. Į klausimą, kaip ginklas atsidūrė tualete, vicemeras atsakė lakoniškai: „Be komentarų“.

V. Baicimas – ne vienintelis toks išsiblaškėlis pasaulyje. Prieš porą mėnesių kandidato į JAV prezidentus Mitto Romney apsaugininkas paliko savo pistoletą lėktuvo tualete. Ginklą rado kelionėje M. Romney lydėjęs žurnalistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.