Vokietijos politikas televizijos eteryje rūkė žolę (video)

Vokietijos Laisvųjų demokratų partijos parlamentinės frakcijos pirmininko pavaduotojas Martinas Lindneris televizijos eteryje užsirūkė žolės. Televizijos šou „Stuckrad-Barre“ vedėjas pasveikindamas pasiūlė jam raudono vyno ir kanapių suktinukę, reaguodamas į politiko kažkada pasakytą frazę, jog protui sudrumsti užtenka vienos suktinukės arba dviejų butelių „Barolo“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2012, 8:17 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:28 PM

M. Lindneris sureagavo linksmai. Be jokių dvejonių čiupo suktinukę, pauostė ir lyg tikras žinovas tarė: „Tai tiktai tabakas. Mieliau išgersiu „Barolo““. Tačiau laidos vedėjas pasiūlė įsitikinti suktinukės tikrumu.

Politiko dar kartą raginti nereikėjo. Jis panoro užsirūkyti čia pat, studijoje, bet buvo įspėtas, kad joje galioja draudimas rūkyti. Su vedėju, lydimas operatorių, M. Lindneris išėjo iš studijos į lauką ir užsirūkė ten, viską stebint žiūrovams.

„Iš tiesų. Tikras“, - konstatavo jis. Paklaustas, kai jaučiasi, politikas atsakė, kad velniškai gerai.

Po laidos M. Lindneris sulaukė kitų politikų priekaištų, tačiau jiems atšovė, kad tai buvo pramoginė laida, o dūmų jis iš tiesų neįtraukė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.