Medikai Kolumbijoje susirūpino „velnio apsėstu“ kūdikiu

Kolumbijos Lorikos miestelyje, esančiame Karibų jūros pakrantėje, prieš keturias savaites gimęs mažylis yra velnias – tuo įsitikinę kaimynai, mėtantys akmenis į „velnio“ tėvų namą. Kūdikio motina sako, kad būdamas keturių savaičių jis jau gali vaikščioti ir kvėpuoja ugnimi, rašo „Daily Mail“.

Pasak motinos, mažylis dažnai slapstosi įvairiose namo vietose, ištisas valandas kikena „kaip suaugęs“ ir turi „bauginančias“ akis.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Pasak motinos, mažylis dažnai slapstosi įvairiose namo vietose, ištisas valandas kikena „kaip suaugęs“ ir turi „bauginančias“ akis.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2012, 4:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:57 PM

Prieš mėnesį pagimdžiusi sūnų Ana Feria Santos sako greitai pastebėjusi, kad jis turi „keletą nenormalumų“, ir labai išsigandusi. Pasak jos, berniukas jau sugeba atsistoti ir eiti. Bendruomenė įsitikinusi, kad į jį įsikūnijo velnias.

Panašiai, kaip 1976 m. siaubo filme „Omenas“, penkių vaikų motina sako, kad jis dažnai slapstosi įvairiose namo vietose, ištisas valandas kikena „kaip suaugęs“ ir turi „bauginančias“ akis.

Ji pasakojo vietos radijui: „Jis vaikšto kaip suaugęs, kartais nueina ir pasislepia po lova, lagamine, skalbimo mašinoje ar šaldytuve“.

Moters kaimynai taip pat sako, kad kūdikis apsėstas „piktosios dvasios“ ir kad jis gali įžiebti ugnį.

Tą, pasak jų, liudija ugnies žymės ant jo drabužių ir ant sofos, kur jis dažniausiai sėdi.

Įtikėję, kad kūdikis yra velnias, kaimynai pradėjo puldinėti A. Santos ir jos vyro Óscaro Palencia Lópezo namus, naktį apmėtydami juos akmenimis.

Tačiau istorija apie velnią visai neįtikina gydytojų – šie pradėjo tyrimą įtardami, kad su naujagimiu galėjo būti blogai elgiamasi.

Velniu laikomo kūdikio atvejį tirs komanda iš psichologų, socialinio darbuotojo, mitybos specialisto ir teisininko. Pasak šių specialistų, esama ženklų, kad mažylis patyrė smurtą.

„Ant jo kairės rankos delno rasti du nedideli nudegimai. Dėl šios priežasties buvo imtasi priemonių, kad vaikui būtų užtikrintas saugumas šeimos aplinkoje. Tėvai gavo įspėjimą, kol bus išsiaiškinti faktai“, - teigia vaiko teisėmis susirūpinę specialistai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.