Tėvas išgarsino vaikus, pavertęs juos kovinių filmų žvaigždėmis (video)

Per penkias dienas – 7 mln. peržiūrų. Taip savo mažametį sūnelį išgarsino kanadietis Patrickas Boivinas, sukūręs specialiųjų efektų filmuką apie tai, kaip jo sūnus kovoja su žaisliniu drakonu. Berniukas su geltonu kostiumu, kaip Uma Thurman filme „Nužudyti Bilą“, narsiai kovoja su pliušiniu priešu, o galiausiai išplėšia jo sinteponinę širdį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2012, 7:46 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:03 PM

Vienos minutės trukmės filmukas „Dragon Baby“ pilnas specialiųjų efektų – dėl jų atrodo, kad dar netvirtai ant kojų stovintis mažylis su drakonu kaunasi ne prasčiau, nei filmo „Nužudyti Bilą“ aktoriai.

P. Boivinas anksčiau „Youtube“ žvaigžde padarė ir kitą savo vaiką – vyresniąją „drakonų vaiko“ seserį. Apie ją sukurtas filmukas, pavadintas „Iron Baby“, „Youtube“ paskelbtas 2010 m., iki šiol surinkęs net 14 mln. peržiūrų. Ar broliui populiarumu pavyks perspjauti seserį, parodys ateitis.

38 m. P. Boivinas karjerą pradėjo kaip knygų iliustratorius, bet netrukus suprato, jog su video istorijas galima pasakoti greičiau. Studijoje, kurioje jis dirba, jį vadina „Youtube fenomenu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.