Meilės nakties liudijimas - dažais ant sienos (video)

Žodžiai „meilės menas“ šiandien įgijo naują prasmę. Truputis intymumo, truputis romantikos, šiek tiek netoksiškų nuplaunamų dažų – ir patys galėsite save vadinti meilės menininkais, o aistringą naktį sukurtu darbu papuošti miegamojo ar, jeigu norisi, ir valgomojo sieną. Menininkas Jeremy Brownas savo internetinėje parduotuvėje siūlo įsigyti tam reikalingų priemonių rinkinį – dažų ir drobės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2012, 8:25 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:40 AM

Rinkinys leidžia poroms besimylint sukurti abstrakčius piešinius – tiesiog voliojantis nuogiems ant nealergiškos drobės, išsitepus dažais, rašo „Daily Mail“.

Užbaigtas piešinys gali būti ištemptas, įrėmintas ir pakabintas ant sienos, kaip meilės liudijimas ir prisiminimas.

J. Browno parduotuvėje, pavadintoje „Meilė yra menas“ - didelis spalvų ir tekstūrų pasirinkimas. Rinkinių kaina svyruoja nuo 60 iki 110 JAV dolerių.

Poros gali išreikšti savo meilę norima - raudona, balta, vario ar sidabro - spalva, taip pat naudoti teminius trafaretus.

Į rinkinį įeina plastikinė paklodė, tiesiama ant grindų po specialiai paruošta drobe, 100 ml specialios receptūros dažų buteliukas, taip pat dvi vienkartinių šlepečių poros, kad išsiterlioję „menininkai“ galėtų nueiti iki dušo ir nusiplauti dažus.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.