Internete išgarsėjo moteriškus drabužius reklamuojantis senelis iš Kinijos (video)

Pasak Lu Qing, senelis „nustebo“ dėl reakcijos į jo nuotraukas.

Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 23, 2012, 12:21 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:45 AM

Lu Qing, kuri gyvena Kinijos pietinėje Guangdongo provincijoje, internete paskelbė savo senelio, vilkinčio rausvus sijonėlius, raudonas kojines ir kailiu pamuštas moteriškas striukes, nuotraukas, kuriomis reklamuoja savo internetinę parduotuvę „Yuekou“.

Liu Xianpingo atvaizdai nepaprastai išpopuliarėjo ir pelnė jam „šauniausio pasaulyje“ senelio titulą, kurį interneto vartotojai jam suteikė už laibas kojas ir puikias modelio pozas. Jie taip pat gerokai pagyvino vaikaitės prekybą.

„Pasirodžius šioms nuotraukoms, sulaukėme daugybės interneto lankytojų ir parduodame penkis kartus daugiau drabužių nei anksčiau“, - sakė Lu Qing.

„Anksčiau kartais parduodavome mažiau nei 10 daiktų per dieną ir jautėmės prislėgti dėl verslo“, - pasakojo ji.

Pasak Lu Qing, senelis „nustebo“ dėl reakcijos į jo nuotraukas.

Mažiausiai dar trys parduotuvės jau paprašė jo joms pozuoti, tačiau jis tikriausiai nesutiks. „Jis nevertina modelio darbo kaip priemonės užsidirbti pinigų, (jam) tai tik pramoga su giminaičiais“, - sakė mergina, kuri pridūrė, kad tikisi dar pasinaudoti senelio paslaugomis.

Liu Xianpingo „širdis jauna“, sakė ji. Jam patinka lankytis parkuose ir zoologijos soduose, žaisti žaidimus savo mobiliajame telefone.

„Jam atrodo, kad puiku atkreipti dėmesį į pagyvenusius žmones, tad pastaruoju metu jis labai laimingas“, - sakė Lu Qing.

Tinklalapis „Offbeat China“, kuris stebi interneto įvykius šalyje, rašo, kad Liu Xianpingo pasirodymas modeliu iliustruoja šalies transformaciją.

„Per tokias istorijas kaip ši, galima pajusti, kokia įvairia visuomene per pastaruosius 40 metų tapo Kinija, ypač tokiems žmonėms kaip Liu, kuris pergyveno vieną konservatyviausių laikotarpių per Kinijos istoriją“, - rašoma svetainėje.

Liu Xianpingo, kuris buvo mokytojas ir ūkininkas, nereikėjo daug raginti imtis modelio darbo, sakė Lu Qing.

„Mano senelis vieną dieną pamatė naujas prekes ir pamanė, kad kai kurios spalvos gražios... Jis nesidrovėjo būti modeliu, nes visi mes jam labai artimi“, - sakė ji ir pridūrė, kad labiausiai jam patiko raudonas moteriškas paltas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.