Per seksą kovos menų meistras susilaužė penį

Mišriųjų kovos menų

Daugiau nuotraukų (1)

WENN, BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 19, 2012, 5:27 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:00 PM

R. Elbe anksčiau turėjo galimybę dalyvauti UFC televizijos realybės šou „The Ultimate Fighter“, tačiau pralaimėjo atrankos kovose, renkant 2009 metų sezono kovotojų grupę.

Deja, šįkart R. Elbe atsidūrė dėmesio centre dėl visiškai kitokių priežasčių: gruodžio 3 dieną jis patyrė skausmingą traumą mylėdamasis su savo mergina Malaizijoje.

Sunku patikėti, kad R. Elbe ne vien atskleidė patyręs šią neįprastą ir skausmingą traumą, bet ir paskelbė vaizdo pranešimą portale „YouTube“, vaizdžiai nupasakodamas jį ištikusią nelaimę.

Savo nufilmuotame vaizdo įraše, kurį nerekomenduojama žiūrėti jautriems žmonėms, kovotojas apie šį incidentą pasakoja itin dalykišku tonu.

„Buvau sueityje su savo mergina ... ir galiausiai man lūžo penio kaulas. Tai išties įmanoma, vaikinai“, - teigė jis, nors anatomijos specialistai galbūt su tuo nesutiktų, nes žmonės penio kaulo neturi.

R. Elbe pridūrė, jog dėl šio sužalojimo prasidėjo smarkus kraujavimas, todėl jis nualpo iš skausmo.

Sportininkas buvo skubiai išvežtas į ligoninę, kur buvo atlikta operacija. R. Elbe labai džiaugiasi, kad operacija buvo sėkminga.

„Gydytojai tikisi, kad visiškai pasveiksiu ... Saugotis reiškia ne vien užsimauti prezervatyvą!“ - juokavo jis.

Savo asmeniniame tinklaraštyje R. Elbe taip pat paaiškino, kodėl atvirai pasipasakojo apie tokią intymią traumą.

„Blogiausia, kad žmonės, patyrę tokią medicininę nelaimę, iš karto nesikreipia pagalbos į gydytojus - paprastai dėl tų pačių emocijų, kurias aš pats iš pradžių išgyvenau dėl šio atsitikimo“, - aiškino jis.

„Gyvenime svarbiausia ugdyti asmenybę, mokytis iš savo patirties - kai kada aš su dideliu pasišventimu stengiuosi tai daryti, pasitaikius progai, - pridūrė kovotojas. - Tikiuosi, kad mano istorija padės kam nors, panašiai susižalojusiam ... Tačiau tokios patirties niekada niekam nelinkėčiau.“

„Visoms pagiežingoms buvusioms mano merginoms, tebenaršančioms mano tinklaraštį - šiandien galit šypsotis, nes bet kokia karma, kurios jaučiatės esančios nusipelniusios, išsipildė, - sarkastiškai rašo R. Elbe. - Gyvenimas tęsiasi, o aš esu labai dėkingas, kad moterys, kurias myliu, buvo mano pusėje per visą šį procesą - ir nuoširdžiai tikiuosi, kad niekas iš skaitančiųjų nepatirs tokios pačios traumos.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.