Kanadiečius įbaugino įrašas, kaip erelis bando pagrobti vaiką (video)

Monrealyje, Kanadoje didžiulis erelis bandė pagrobti ir nusinešti vaiką. Vaizdo įrašas, kaip kilnusis erelis nagais sugriebia parke žaidusį mažylį ir bando jį nusinešti, buvo paskelbtas „Youtube“. Įraše matyti siaubo apimtas tėvas žiūri į vieną plėšriausių sparnuočių, nagais sugriebiantį vaiką ir daugiau nei metrą pakeliantį jį į orą. Vaizdas kaip reikiant išgąsdino Monrealio gyventojus. Tai suvokę, jo autoriai patys išsigando ir prisipažino, kad sukūrė klastotę.

Įraše matyti, kaip siaubo apimtas tėvas žiūri į vieną plėšriausių Šiaurės Amerikos sparnuočių, nagais sugriebiantį vaiką ir daugiau nei metrą pakeliantį jį į orą.<br>Youtube
Įraše matyti, kaip siaubo apimtas tėvas žiūri į vieną plėšriausių Šiaurės Amerikos sparnuočių, nagais sugriebiantį vaiką ir daugiau nei metrą pakeliantį jį į orą.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2012, 12:08 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:35 PM

Vaizdo įrašas prasideda nuo kadrų, kuriuose nufilmuotas erelio skrydis virš parko Monrealyje. Kai paukštis staiga nusileidžia ir čiumpa vaiką, jį filmavęs prancūzų kalba kalbantis vyras angliškai nusikeikia ir skuba artyn.

Truputį pasinešęs naguose erelis vaiką paleidžia. Ant žolės nukritęs mažylis neatrodo rimtai sužeistas, tačiau yra išsigandęs ir verkia.

Filmukas sulaukė didelio dėmesio – per dvi paras surinko daugiau kaip 13 mln. peržiūrų. Dėl savo vaikų saugumo ypatingai išsigando Monrealio gyventojai. „O ką, jeigu ereliui būtų pavykę nuskristi su vaiku?“ - klausia komentatoriai.

Suvokę, kokią sumaištį sukėlė jų vaizdo įrašas, jo autoriai patys prisipažino, kad filmukas yra klastotė, ir kad visa istorija apie erelį ir vaiką nuo pradžios iki galo yra išgalvota. Trimatės animacijos meistrai paskelbė: „Ir erelis, ir vaikas – 3D animacija, jie buvo įkelti į įrašą, jau jį nufilmavus“.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.