Katė prarijo televizoriaus anteną ir liko gyva (video)

Didžiosios Britanijos Šefildo mieste katei buvo atlikta skubi operacija, per kurią iš jos vidurių ištraukta 15 cm ilgio televizoriaus antena. Katė anteną buvo prarijusi – laimei, bukuoju galu į priekį, rašo 20min.ch.

Jeigu katė būtų prarijusi anteną smailuoju galu į priekį, tikėtina, kad antena būtų pažeidusi vidaus organus, ir tai būtų baigęsi mirtimi.<br>Youtube
Jeigu katė būtų prarijusi anteną smailuoju galu į priekį, tikėtina, kad antena būtų pažeidusi vidaus organus, ir tai būtų baigęsi mirtimi.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2013, 8:17 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:03 PM

Kad su kate kažkas ne taip, šeimininkė sakosi pajutusi, kai naktį išgirdo garsų trinktelėjimą. Tada ji pagalvojusi, kad naujoji augintinė nukrito nuo palangės. Dar tą pačią naktį katė susirgo. Tik tada moteris pastebėjo, kad ant televizoriaus trūksta antenos.

Peršvietęs rentgenu, veterinaras katės viduriuose aptiko 15 cm ilgio metalinį daiktą, kuris galėjo būti pašalintas tik operuojant. Tai vienas neįprasčiausių atvejų, su kokiu teko susidurti britų veterinarams. Prieš porą metų šuo buvo prarijęs palapinės kuoliuką.

Katei gurmanei pasisekė. Jeigu ji būtų prarijusi anteną smailuoju galu į priekį, tikėtina, kad antena būtų pažeidusi vidaus organus, ir tai būtų baigęsi mirtimi.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.