Niujorko meras renginyje: „Pažiūrėkite į jos užpakalį“

Niujorko meras Michaelis Bloombergas pribloškė amerikiečius vakarėlyje atvirai reikšdamas susižavėjimą vienos moters sėdmenimis, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2013, 9:47 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:20 AM

„Pažiūrėkite į jos užpakalį“, - tokį 69 metų M. Bloombergo komentarą išgirdo žurnalo „New York“ autorius Jonathanas van Meteris su draugu, kartu atėjusiu į vakarėlį.

Pastarasis bandė padėkoti Niujorko merui už jo poziciją dėl ginklų kontrolės įstatymų, tačiau miesto vadovas nekreipė dėmesio į šį pasisakymą. Jis verčiau domėjosi ilga siaura suknele vilkinčia renginio dalyve ir komentavo jos sėdmenis.

Šią istoriją J. Van Meteris aprašė sekmadienį pasirodžiusioje publikacijoje apie Niujorko miesto tarybos pirmininkę Christine Quinn.

Prognozuojama, kad demokratė laimės artėjančius rinkimus į miesto mero kėdę, kurioje M. Bloombergas sėdi jau dvylika metų.

Straipsnyje neatskleidžiama, kokios moters figūrą nužiūrinėjo Niujorko meras. Tačiau 46 metų Ch. Quinn atskleidė, kaip atrodančias moteris politikas mėgsta matyti greta savęs.

Ch. Quinn, kuri yra pirmoji Niujorko miesto tarybos pirmininkė moteris ir pirmoji šias pareigas einanti politikė, neslepianti homoseksualumo, publikacijos autoriui prisipažino ir pati iš M. Bloombergo sulaukianti pastabų dėl išvaizdos.

Niujorko meras yra kritikavęs jos batus plokščiais padais ir ataugusias jos raudonai dažytų plaukų šaknis.

Ch. Quinn pasakojo, kaip vieną dieną avėdama plokščiapadžius ilgaaulius, nujautė, ką išgirs susitikusi Niujorko merą. Demokratė neklydo.

„Dalyvavau kartą su juo parade ir jis paklausė: „Kas čia?“. Aš atsakiau: „Jie patogūs“. Jis tada pareiškė: „Niekada daugiau nenoriu iš tavęs girdėti šių žodžių“, - prisiminė Niujorko miesto tarybos pirmininkė.

Ch. Quinn spėja sulaukti miesto mero pastabų ir prieš apsilankydama kirpykloje.

„Jis sako: „Ar tu daug moki, kad tavo plaukai būtų dviejų spalvų? Nes dabar spalvos trys, viena jų pilka“ “, - mero žodžius perpasakojo Ch. Quinn.

Tačiau Ch. Quinn pabrėžė, kad jiedu su Niujorko meru, nepaisant jo komentarų, sutaria puikiai.

M. Bloombergas savo pasisakymais pagarsėjo ir anksčiau. 1996-aisiais, praėjus trejiems metams po skyrybų su žmona Susan Brown, politikas leidiniui „The Guardian“ pareiškė: „Esu vienišas, heteroseksualus Manhatano milijardierius. Tai tarsi šlapias sapnas“.

Per 2001 metų rinkimų kampaniją M. Bloombergas buvo kritikuojamas dėl požiūrio į motinystės atostogas.

Demokratas Markas Greenas prisiminė incidentą, per kurį Niujorko meras pasakė besilaukiančiai moteriai: „Nužudyk jį“, o tada pridūrė: „Puiku, numeris šešioliktas“.

Tuo metu M. Bloombergo kompanijoje buvo šešiolika besilaukiančių moterų.

Kai kurios moterys žiniasklaidai taip pat prisipažino, kad M. Bloombergas jas yra raginęs nešioti trumpesnius sijonus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?