Prancūzai surengs pirmąsias piršlybas kosmose

35 metų prancūzas Sebastianas 2013 m. vasario 14-ąją taps pirmuoju žmogumi, pasipiršusiu kosmose. Ranką ir širdį savo merginai jis pasiūlys iš 30 km aukščio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-30 15:59, atnaujinta 2018-03-12 22:49

Valentino dieną milžiniškas poros atvaizdas su užrašu „Vanessa, ar tekėsi už manęs?“ bus pritvirtintas prie didžiulio helio baliono ir paleistas į dangų. Tą padarys profesionalai, dirbantys kosminių tyrimų srityje. Visas skrydis į stratosferą bus filmuojamas specialia kartu skraidinama filmavimo įranga.

Po dviejų ar trijų valandų meilės žinutė atsidurs 30 km aukštyje. Paskutinė nuotrauka bus padaryta su nuostabiu mėlynos planetos vaizdu antrajame plane. Tada balionas susprogs, išsiskleis parašiutas, ir filmavimo įranga saugiai nusileis į Žemę. Iš jos paimtas įrašas bus sumontuotas ir suredaguotas, kad vyriškis galėtų parodyti savo merginai įspūdingą filmą. Ji taps pirmąja moterimi, kuriai buvo pasipiršta iš kosmoso.

Romantiškas kosmines piršlybas, pavadintas „Pasakyk „Aš tave myliu“ kosmose“, organizuoja prancūzų kompanija „ApoteoSurprise“. Jų kaina proposeinparis.com romantiškų pasiūlymų kataloge – 4990 eurų.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.