Garsusis „Monopolis“ pakeis vieną figūrėlių

Vieno populiariausių stalo žaidimų „Monopolis“ laukia neeilinės permainos. Trečiadienį popiet žaidimus gaminanti bendrovė „Hasbro“ paskelbs, kuri iš klasikinių figūrėlių bus panaikinta ir kokia figūrėlė pakeis senbuvę. Iš žaidimo visam laikui iškris batas, karutis arba laidynė.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2013-02-06 10:48, atnaujinta 2018-03-12 12:25

„Hasbro“ nutarė apsispręsti padedama milijonų „Monopolio“ gerbėjų, kurie už savo favoritus iki antradienio vidurnakčio galėjo balsuoti kompanijos „Facebook“ paskyroje.

Antradienį vakare realiausiais pretendentais nugrimzti į užmarštį buvo karutis, batas ir laidynė. Favoritai juos pakeisti – robotas, sraigtasparnis, deimantinis žiedas ir gitara.

Tai bus pirmosios esminės permainos „Monopolyje“ nuo 1935 metų, kuomet žaidimą iš originalių jo kūrėjų nusipirko JAV žaislų gamintoja „Parker Brothers“.

Kol kas žaidime vis dar yra aštuonios žaidėjų figūrėlės – karutis, ratas, batas, šuo, antpirštis, lenktyninis automobilis, skrybėlė ir karo laivas.

Naujoji „Monopolio“ versija bus išleista vėliau šiais metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.