„Blogiausias tėtis“ sūnui vietoj šokoladinio pakišo vištos kiaušinį (video)

Šis brazilas galėtų pretenduoti į blogiausio pasaulyje tėčio titulą. Vietoj tikro kinder siurprizo jis pakišo savo sūnui į šokoladinio kiaušinio popierėlį supakuotą tikrą kiaušinį. Kai mažylis suprato apgaulę, puolė į isteriją, kuri tėčiui sukėlė juoką. Negana to, tėtis viską nufilmavo ir įkėlė į „Youtube“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2013, 5:17 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:39 AM

Įrašas prasideda nuo to, kaip brazilas į šokoladinio kiaušinio popierėlį įvynioja tikrą, nevirtą vištos kiaušinį. Tada atiduoda sūnui ir laukia, kol tas išvynios.

Berniukas nustemba, kad kiaušinis baltos spalvos, bet tėtis paaiškina, kad tai nauja šokoladinių kiaušinių rūšis ir kad jį reikia kąsti.

Tėvo patartas vaikas perkanda lukštą, ir per pasmakrę nuteka kiaušinio trynys. Supratęs apgaulę, mažylis ima raudoti. Bet tėtis neskuba jo raminti ir toliau šaiposi.

Įrašas „Youtube“ sulaukė nemažo populiarumo. Tačiau tokių, kurie suprato juodą tėčio humorą, atsirado nedaug. Dauguma stojo į apgauto vaiko pusę ir smerkė tėčio juokelius.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.