Išsipildžiusi trimetės svajonė: traukinį pamačiusios mergaitės emocijos liejosi per kraštus (video)

Tinklalapyje „Youtube“ žaibišku greičiu populiarėja įrašas, kuriame užfiksuota trečiojo gimtadienio dovana besidžiaugianti mergaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2013, 11:34 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:20 AM

Madeline Dubois neslepia nuostabos pamačiusi artėjantį traukinį ir vienu metu net užsidengia burną sakydama: „O, Viešpatie!“

Pasivažinėti traukiniu buvo mažametės svajonė, kuri per gimtadienį pagaliau išsipildė.

Per porą dienų įrašą su M. Dubois pasižiūrėjo daugiau nei pusė milijono žmonių. Vaizdelį taip pat sparčiai ėmė platinti kiti „Youtube“ vartotojai.

Madeline tėvas Danielis Duboisas sako žinojęs, kad duktė bus sujaudinta dėl dovanos, tačiau nesitikėjo, kad taip smarkiai, rašo „Daily Mail“.

„Mes gyvenome tokioje vietoje, kurioje reikėdavo dažnai eiti pro geležinkelio bėgius, dukra jais labai žavėjosi. Madeline sakydavo: „Noriu važiuoti traukiniu“, todėl mes nusprendėme tai padaryti per jos gimtadienį“, - pasakojo D. Duboisas. Nors vaizdelis išpopuliarėjo dabar, iš tiesų jis buvo nufilmuotas prieš porą metų.

Iš pradžių juo D. Duboisas „Youtube“ pasidalijo tik su šeima ir draugais, tačiau pirmadienį nežinomas asmuo įrašą paviešino tinklalapyje „Reddit“.

Šis žaibišku greičiu išpopuliarėjo visame pasaulyje.

Nuoširdžiomis emocijomis pasaulį sužavėjusi Madeline netrukus švęs penktąjį gimtadienį. Jos tėvas atvirauja, kad jos vaikiškas susižavėjimas traukiniais jau praeityje, mergaitė dabar taip pat nuoširdžiai susidomėjusi kitais dalykais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.