Japonas siūlo paragauti patiekalų iš... dirvožemio

Jeigu manote, kad pasisotinti galima tik įprastais maisto produktais, metas žvilgtelti į vieno Tokijo restorano meniu. Čia klientams siūloma kontroversiška idėja – patiekalai, pagardinti dirvožemiu. Restorano savininkas tikina, kad iš neužterštų vietovių iškasta žemė yra gausi naudingų sveikatai mineralų. Tačiau tai įtikina ne visus restorano klientus.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

2013-02-11 09:13, atnaujinta 2018-03-12 05:04

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas