Nefasadinė Rio de Žaneiro karnavalo pusė: tualetai ir miegas ant šaligatvio

Rio de Žaneiro karnavalas – ryškios spalvos, netikėtos formos, seksualūs kūnai, kaitinantys sambos ritmai ir daug daug pompastikos. Tačiau, kaip ir visur, egzistuoja antroji, nefasadinė pusė. Dažniausia, kuo gražesnis, didesnis, pompastiškesnis fasadas, tuo baisesni, tamsesni, liūdnesni jo užkulisiai. Prisižiūrėjus spalvingų vaizdų, su „Reuters“ ir AP fotografais pasidairykime ir po Rio de Žaneiro karnavalo nefasadinę pusę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2013, 1:07 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:37 AM

Eilės prie tualetų, šiukšlės. Varginantis pasiruošimas, nepatogūs drabužiai, milžiniškų gabaritų butaforija, šalia jos ir ant jos netoli sambodromo miegantys karnavalo dalyviai. Problemiškiausių Rio de Žaneiro lūšnynų gyventojai, negalintys švęsti sambodrome, tačiau spalvų ir šokių fiestą surengę čia pat, savo apleistuose kiemuose.

Per fiestą Rio de Žaneire - gausybė girtų žmonių. „Jiems nesvarbu, kad mergina eina su vaikinu ar žmona su vyru – įkaušę vietiniai yra tokie įžūlūs, kad griebia moteris į glėbį ir bučiuoja, graibo, juokiasi. Viso to neparodo televizija, tačiau per karnavalą saugus gali jaustis tik sambodrome“, - sako lrytas.lt skaitytojas Leonardas iš Brazilijos. Jo nuomone, šalies valdžia išnaudoja linksmybes norėdama nukreipti visuomenės dėmesį nuo socialinių problemų.

Niekam ne paslaptis, kad per karnavalo dienas mieste išauga išžaginimų skaičius.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.