Priklausomybe nuo soliariumų išgarsėjusi motina vaidins filme

Praėjusį pavasarį JAV dėmesio centre atsidūrusi „mamytė iš soliariumo“ Patricia Krentcil ne kartą kalbėjo, kad viešumas sugriovė jos gyvenimą. Tačiau dabar moteris nutarė pati nesitraukti iš visuomenės akiračio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-08 11:48, atnaujinta 2018-03-10 08:48

Praėjusių metų balandį P. Krentcil buvo suimta įtarus, kad ji vedėsi savo penkerių metų dukterį Anną kaitintis į soliariumą.

Pareigūnus iškvietė mažametės darželio auklėtoja, išgirdusi, ką mergaitė, kuri tą dieną atrodė skausmingai nudegusi saulėje, šneka su drauge.

P. Krentcil iš Naujojo Džersio valstijos nuo pat pradžių tikino, kad įvyko didžiulis nesusipratimas.

Ji esą dukterį vedėsi į deginimosi saloną, tačiau mergaitė tik palaukė, kol jame motina pasimėgaus dirbtiniais saulės spinduliais. Pati penkiametė esą šiek tiek nudegė saulėje žaisdama lauke.

Tačiau pareigūnai motina tikėti neskubėjo.

Netikėjo ir kai kurie amerikiečiai, vadinę P. Krentcil net blogiausia pasaulyje motina. Padėtį neabejotinai blogino tai, kad pati moteris buvo akivaizdžiai persideginusi soliariume.

Šiuo metu P. Krentcil iškelta byla dėl pavojaus vaikui sukėlimo nutraukta. Tad ji galėtų ramiai pasitraukti iš visuomenės akiračio.

Tačiau P. Krentcil net nesiruošia to daryti. Amerikietė sako planuojanti vaidinti filme, kuriama bus pasakojama apie tai, kaip per metus pasikeitė jos gyvenimas, rašo „Daily Mail“, remdamasis „In Touch“.

Tokiu būdu moteris išdėstytų ne tik savo istorijos versiją, bet ir pabandytų užsidirbti pinigų. Šių amerikietei labai reikia, nes dėl incidento jos skolos, susijusios su teisiniais reikalais, siekia tūkstančius dolerių.

P. Krentcil dirba ne tik prie būsimo filmo, bet ir prie knygos bei savaiminio įdegio losjonų linijos, pavadinimu „Real Tan Mom Healthy Glow“. Amerikietė sulaukė pasiūlymų ir dirbti modelio darbą.

„Tai netgi nepanašu į pabaigą. Visiems manęs reikia. Turiu daug galimybių, tiesiog bandau sugalvoti, kur perkelti savo šeimą“, - kalbėdama apie savo įžymumą sakė P. Krentcil.

P. Krentcil atvirauja, kad sąmyšis dėl deginimosi soliariume smarkiai pakenkė jos šeimai. Jos paaugliai vaikai – 18 metų Ashley, 17-os Alecas ir 15-os Austin buvo erzinami mokykloje. O Anna, kuriai dabar 6-eri, ir ketverių Addisonas patyrė stresą.

Nuolat soliariumuose besilankanti P. Krentcil tapo vyro atleidimo iš darbo priežastimi.

Grožio salonai taip pat neliko nuošalyje. Jie užtrenkė savo duris prieš pat nepageidaujamos klientės nosį.

Moteris tikina, kad šeima patyrė didžiulę įtampą be jokios priežasties.

P. Krentcil neslepia pykstanti ant darželio auklėtojos, lemtingąją dieną iškvietusios policiją. Amerikietė svarsto galimybę paduoti ją į teismą.

„Ją reikia atleisti. Jeigu vaikas serga, skambini tėvams. Kodėl ji skambino policijai?“, - piktinosi P. Krentcil.

Moteris tikina dabar vengianti soliariumų.

Priklausomybė nuo dirbtinių saulės spindulių daugiavaikę motiną ėmė kankinti, kai jai buvo 23-eji. „Visi turi kokių nors priklausomybių. Bet aš daugiau nebesideginu ir galvoju, kaip tai kvaila“, - tvirtino P. Krentcil.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.