Kasydamasis nugarą kanadietis užčiuopė kyšančius peilio ašmenis

Kanadietis Billy McNeely trejus metus jautė kažkokį nepatogumą nugaroje. O metalo detektoriai, kuriais jis būdavo tikrinamas, visada suveikdavo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 3:05 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:08 PM

Šių nemalonumų priežastys paaiškėjo tik dabar. Pasirodo, kad 32 metų Billy McNeely trejus metus vaikščiojo su nugaroje įstrigusiais peilio ašmenimis, kurių niekas nepastebėjo.

Kanadietis 2010 metais buvo sužeistas per muštynes. Vyrui į nugarą peiliu buvo besta penkis kartus, rašo „The Independent“.

Po incidento B. McNeely buvo nuvežtas į ligoninę, kurioje medikai jam susiuvo ir sutvarstė žaizdas, tačiau neperšvietė paciento rentgeno spinduliais.

Nuo to karto B. McNeely jausdavo nugaroje niežulį ir nedidelį skausmą, kuriais pasiskųsdavo gydytojams ir seselėms. Tačiau šie tikrosios nemalonių vyro pojūčių priežasties nenustatė.

„Praeityje trumpai sėdėjau kalėjime. Apsaugininkams tikrinant mane su metalo detektoriais, kiekvieną kartą, palietus mano nugarą, šie suveikdavo“, - pasakojo vyras.

Galiausiai B. McNeely eilinį kartą kasydamasis nugarą kažką užčiuopė pirštu. Vyras paprašė savo draugės irgi pažiūrėti į jo nugarą.

Kanadiečio širdies draugė Stephanie Sayine labai išsigando išvydusi iš jos kyšantį peilį.

Medikai iš vyro nugaros jau ištraukė maždaug septynių centimetrų ilgio peilio ašmenis. B. McNeely dabar svarsto galimybę paduoti vietos sveikatos apsaugos departamentą į teismą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.