Į seneles tinkančią moterį vedęs aštuonmetis dėl nieko nesigaili

Prieš porą savaičių daugiau nei 50 metų už save vyresnę moterį vedęs aštuonmetis džiaugiasi savo poelgiu. Pradinukas iš Pietų Afrikos Respublikos jaučiasi normaliu vedusiu vyru, nors su nuotaka po vienu stogu ir negyvena.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-25 23:53, atnaujinta 2018-03-09 08:22

Kai 8-metis Sanele Masilela, kurio kojos sėdint ant kėdės net nesiekia žemės, valgo pietus su savo 61-erių žmona Helen Shabangu, atrodo, lyg vaikas svečiuotųsi pas senelę.

Tačiau berniukas tikina, kad jaučiasi tikru vedusiu vyru. O visame pasaulyje šoką sukėlusias savo vestuves jis prisimena su malonumu, rašo „Daily Mail“.

„Diena buvo puiki, tokia kokią ir įsivaizdavau būsiant. Mano draugams buvo smagu, kad aš tuokiuosi“, - pasakojo S. Masilela.

Sprendimą vesti pradinukas priėmė po to, kai taip pasielgti jį esą paragino senelio dvasia. Vaiko senelis niekada neturėjo vadinamųjų baltų vestuvių, todėl jo dvasia esą panoro, kad tokią šventę patirtų bent jo anūkas.

Aštuonmetis nutarė vesti artimą šeimos draugę H. Shabangu, kuri jau yra ištekėjusi ir turi penkis vaikus.

Sanele artimieji, išgirdę apie berniuko viziją, pabūgo dievų keršto, todėl pasistengė, kad vestuvės įvyktų. Jie sumokėjo 500 JAV dolerių (1 tūkst. 355 litus) už nuotaką ir dar 1000 JAV dolerių (2 tūkst. 710 litų) skyrė vestuvėms, kurios buvo suorganizuotos vos per du mėnesius.

Šios vestuvės daugelį žmonių papiktino, bet berniuko šeima gynė vaiko sprendimą. Sanele motina Patience Masilela teigė, kad tai – tik ritualas, bet ne teisinis įsipareigojimas.

Sanele ir jo nuotaka nepasirašė santuokos liudijimo ir negyvena po vienu stogu. Jaunieji grįžo prie savo įprasto gyvenimo ritmo.

Aštuonmetis toliau noriai eina į mokyklą, žaidžia su draugais futbolą.

Tiesa, moksleivis tikina, kad vestuvės jam buvo svarbios. Vieną dieną jis tikisi vesti ir savo amžiaus merginą.

Helen savo ruožtu prisipažįsta, kad vestuvės su aštuonmečiu buvo kur kas didesnės ir brangesnės nei jos tikrosios vestuvės su sutuoktiniu Alfredu, kuriam dabar 65-eri.

Jos teisėtas vyras ir vaikai yra patenkinti visame pasaulyje nuskambėjusiomis vestuvėmis.

Moteris irgi nesigaili šio poelgio.

„Aš visada būsiu artima Sanele šeimai. Netgi prieš vestuves ir prieš tai, kai Sanele išsirinko mane savo žmona, buvome labai artimi. Nuo tada niekas nepasikeitė“, - kalbėjo Helen.

Po vestuvių ji dažnai kviečiama į S. Masilelos šeimos namus pietų.

Anot Sanele, senelis savo prašymą dėl vedybų perdavė per jo motinos vestuvių nuotrauką.

„Mūsų ryšys ypatingas, nes aš pavadintas jo vardu. Jis sakė pamatęs nuotrauką ir nuliūdęs, nes pats negalėjo turėti baltų vestuvių. Tad paprašė manęs susituokti. Pasirinkau Helen, nes ją myliu“, - aiškino berniukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.