Kijeve iš traukinio liuoktelėjęs storulis sugriovė geležinkelio platformą (video)

Antradienį Ukrainos sostinės Kijevo Vyšgorskaja geležinkelio stotyje, keleiviams lipant į traukinį, tiesiai po jų kojomis, įgriuvo platforma. Įgriuvo betoninė plokštė, ant kurios stovėjo apie 20 žmonių. Pasak liudininkų, platformą sugriovė stambus, apie 120 kg sveriantis vyriškis, nušokęs ant jos nuo traukinio laiptų, rašo newsru.com.

Keleiviai spėja, kad dėl incidento kaltas stambus vyriškis.<br>Youtube
Keleiviai spėja, kad dėl incidento kaltas stambus vyriškis.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2013, 8:57 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:01 PM

Geležinkelio stotyje buvo gana daug žmonių. Traukinys vėlavo daugiau kaip 40 minučių. Traukiniui pagaliau atvykus, iš antrojo vagono išlipant keleiviams, staiga pasigirdo šlumštelėjimas ir riksmai – įgriuvo betoninė platformos plokštė. Pasak liudininkų, ypač juokingai tokiomis aplinkybėmis skambėjo mašinisto raginimai paskubėti ir greičiau išlipti bei įlipti.

Keleiviai spėja, kad dėl incidento kaltas stambus vyriškis: „Iš elektrinio traukinio, atvykusio iš stoties Zenit, apie 120 kg sveriantis vyras peršoko per tarpą tarp platformos ir traukinio laiptelių. Jo kūno svorio neatlaikė platforma“.

Vaizdo įrašo autorius teisinasi, kad įrašas toks trumpas todėl, kad jis pirmiausiai puolė padėti įgriuvusiems, o tik tada pradėjo filmuoti. Dalis įgriuvusiųjų patys susiropštė tiesiai į traukinį.

Geležinkelininkų teigimu, per incidentą niekas nenukentėjo.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.