JAV moksleivis internetu prisiviliojo gražuolę

Pietų Kalifornijoje gyvenantis abiturientas Jake'as Davidsonas neturėjo merginos, kuri būtų jį palydėjusi į mokyklos baigimo vakarėlį. Bet vaikinas nenusiminė – jis surezgė eksperimentinį planą, kurį padėjo įgyvendinti bičiulė Thalia Myers. Ji jį nufilmavo ir sukūrė vaizdo klipą, kuriame J. Davidsonas kvietė į vakarėlį supermodelį Kate Upton. Vaizdo klipas interneto svetainėje youtube.com buvo peržiūrėtas per 2,6 mln. kartų, o J. Davidsonas šį ketvirtadienį į mokyklos baigimo šventę atsivedė manekenę, rašo „Los Angeles Daily News“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-25 15:17, atnaujinta 2018-03-06 06:53

Tiesa, jam į parankę įsikibusi buvo ne K. Upton, kuri dar kovo mėnesį teigė susižavėjusi originaliu kvietimu ir žadėjo eiti į vakarėlį, jeigu turės galimybių. Tačiau galiausiai atsisakė dėl darbų.

Tačiau J. Davidsonui vis tiek ne ką mažiau pasisekė. Jo mergina ypatingam vakarui tapo K. Upton kolegė Nina Agdal.

„Jake'as laukė skambučio iš Kate, o tada apie tai sužinojo Nina, - pasakojo abituriento motina Cheryl Davidson. - Ji susisiekė su Jake'u ir pasakė: „Jeigu Kate negali eiti, tai aš norėčiau eiti“. Nes ji niekada nebuvo mokyklos išleistuvių pokylyje.“

Kai šį ketvirtadienį J. Davidsonas į Santa Monikoje vakarėlį atvyko su seksualiai apsirengusia N. Agdal, visi sukiojosi į juos pažiūrėti.

„Tai buvo puiki diena, - vėliau žurnalistams prisipažino abiturientas. - Man tikrai patiko. Ji tokia paprasta.“

Vis dėlto, už svajonių vakarą vaikinas turėjo paaukoti privatumą. Kad jis įvyktų, reikėjo dalinti žiniasklaidai interviu ir paaukoti daug valandų įvairioms deryboms.

Galų gale, pora vakarėlyje prabuvo tik pusantros valandos. Žurnalistams jie paaiškino, kad žiniasklaidos atstovų buvimas neleidžia kitiems moksleiviams mėgautis švente.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę