V. Putinas – geidžiamiausias pasaulio viengungis

Kas šiuo metu yra geidžiamiausias pasaulio viengungis? Be jokios abejonės, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, birželio 6 d. vakarą televizijos eteryje pranešęs apie skyrybas su žmona Liudmila, yra vienas rimčiausių kandidatų į šį titulą. Galingas, įtakingas, turtingas ir sportiškas, o dabar dar ir vienišas. Kai kiti bendraamžiai šešiasdešimtmečiai jau galvoja apie tai, kokio dydžio pensiją gaus, V. Putinas prieš kameras demonstruoja raumenis, švaistosi ginklais, dalyvauja pavojingose ekspedicijose ir visaip kitaip įrodinėja esąs tikras mačo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2013, 4:37 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:02 PM

Kremliui pavaldžios naujienų agentūros „RIA Novosti“ nuotraukose V. Putino kaip mačo įvaizdis buvo nuosekliai kuriamas jau daugelį metų. V. Putinas jodinėja žirgais ir skraido su gervėmis, važinėja motociklu ir galingais rankų mostais skrodžia kalnų apsupto ežero vilnis.

Jam sekasi viskas, prie ko beprisiliestų. Vos panėręs į jūros dugną, sugeba ištraukti archeologinių vertybių, vos pažvelgia po šautuvo taikiklį – ir nuo migdomųjų krenta rečiausios rūšies mokslininkų taip ieškomi gyvūnai.

V. Putinas neįveikiamas dziudo ringe, bet geba būti ir romantiškas, atsisėdęs prie fortepijono. Argi ne svajonių jaunikis?

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.