Rusijoje nufilmuota, kaip į motiną su dukra trenkė žaibas

Rusijoje prie Omsko žaibas trenkė į pakele einančias motiną su dukra. Nelaimingą atsitikimą nufilmavo pro šalį važiuojančio automobilio vaizdo registratorius. Incidentas, kurį į „Youtube“ įkėlė jo liudininkas Aleksandras Šačnevas, įvyko birželio 14 d., rašo newsru.com.

Įraše matyti, kaip moterį su mergaite staiga pakerta žaibas, ir jos abi krenta.<br>Youtube
Įraše matyti, kaip moterį su mergaite staiga pakerta žaibas, ir jos abi krenta.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-18 15:50, atnaujinta 2018-03-05 10:01

28 metų dviejų vaikų motina Tatjana Machneva su šešerių metų dukrele Aleksandra išlipo iš maršrutinio autobuso prie Troickojės kaimo ir kelkraščiu ėjo namų link. Nuo liūties jos slėpėsi po skėčiu. Įraše matyti, kaip moterį su mergaite staiga pakerta žaibas, ir jos abi krenta.

„Policija ir medikai atvyko po 15 minučių. Nukentėjusiosios buvo išvežtos dviem greitosios pagalbos automobiliais. Moteriai iki kelių apdegė kojos, vaikui nudegimai buvo ant viso kūno. Kai jas išvežė, jos jau buvo pradėjusios atgauti sąmonę“, - žurnalistams pasakojo liudininkas A. Šačnevas.

Motinai ir dukteriai diagnozuotas 25 proc. kūno nudegimas. Jos tebėra ligoninėse. Abiejų pacienčių būklė vertinama kaip sunki.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.