Kovai su musulmonų teroristais – kiaulienos šoviniai

JAV sukurti šoviniai, turintys musulmonų teroristus įbauginti kur kas labiau nei įprasti. Šie šoviniai padengti kiauliena – kiaulienos nevalgantiems radikaliems musulmonams tai reiškia pasiuntimą ne tik į mirtį, bet ir tiesiai į pragarą.

Šoviniai sulaukė didžiulio susidomėjimo jau tada, kai prieš du ar tris mėnesius buvo sukurtas kompanijos tinklapis.<br>„Facebook“
Šoviniai sulaukė didžiulio susidomėjimo jau tada, kai prieš du ar tris mėnesius buvo sukurtas kompanijos tinklapis.<br>„Facebook“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2013, 3:22 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:22 AM

Į pragarą siunčiančių šovinių dėžutėmis prekiauja kompanija „Jihawg Ammo“, įkurta Brendono ir Julie Hillų, rašo „ABC News“.

Produkto kūrėjai įsitikinę, kad nauji kiauliena padengti šoviniai turėtų padėti sustabdyti musulmonų teroristus, norinčius užpulti Jungtines Amerikos Valstijas.

„Tu su „Jihawg Ammo“ kulkomis ne tik nužudai islamą išpažįstantį teroristą, bet ir nusiunti jį tiesiai į pragarą, – birželio mėnesio pradžioje sakė kompanijos atstovai. - Dėl šių šaudmenų teroristai susimąstys prieš atakuodami.“

B. Hillas, vienas iš kompanijos savininkų, mano, kad musulmonus nuo nusikaltimų turėtų atgrasyti žinojimas, jog į juos gali šauti kulkomis su kiauliena – religijos draudžiamu maistu.

Jis teigia, kad neskatina smurto prieš musulmonus. Atvirkščiai – kompanija pasisako už taiką, kurią pasiekti, jų nuomone, padės kiauliena.

B. Hillas sako, kad už idėją ir kompanijos pavadinimą atsakinga jo žmona Julie. Jis užsiėmė technine puse – sugalvojo, kaip prie kulkų dažų galima prijungti kiaulieną. Kulkų kūrimo procesas užtruko metus.

Savininkas džiaugiasi, kad jų produktas didžiulio susidomėjimo sulaukė jau tada, kai prieš du ar tris mėnesius buvo sukurtas kompanijos tinklapis. Beveik visi atsiliepimai buvo pozityvūs.

Vis dėlto šis produktas nesužavėjo JAV Vašingtono valstijos pareigūnų. Amerikos–Islamo santykių tarybos atstovas Ibrahimas Hooperis mano, kad B. ir J. Hillai naudojasi musulmonais dėl asmeninių interesų. I. Hooperis sako: „Jie tėra vieni iš daugelio pelno siekiančių visuomenės islamofobija besinaudojančių asmenų. Kad ir kaip bebūtų gaila, jų šovinius perka daug kvailių.“

Kai kurie religijos ekspertai neigia, kad tokios kulkos būtų veiksminga priemonė.

„Korane nėra jokios bausmės už prisilietimą prie kiaulienos, – sakė docentas Shannonas Dunnas. – Kiek žinau, musulmonams nebūtų uždrausta patekti į dangų dėl prisilietimo prie kiaulienos ar jos valgymo, jei tai buvo prieš jų pačių valią.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.