Gražiausiomis Minsko merginomis pripažintos striptizo šokėjos

Baltarusijos žiniasklaida ir tinklaraštininkai audringai aptarinėja pikantiškas „Mis Minskas 2013“ Janos Koncevenko nuotraukas, rastas interneto platybėse. Baltarusijos sostinės mis titulą 21 metų gražuolė gavo birželio 27 dieną, rašo newsru.com. Skelbiama, kad J. Koncevenko yra Baltarusijos valstybinio ekonomikos universiteto Aukštosios turizmo mokyklos studentė. Konkurso nuotraukose rusvaplaukė gražuolė angelišku veidu atrodo sutrikusi, droviai šypsosi. Tačiau internautai netruko atrasti, kad gražuolės drovumas – apgaulingas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2013, 11:49 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:27 AM

Jau tą patį vakarą, kai įvyko konkursas, „Instagram“ tinkle buvo surastos Janos nuotraukos, kuriose ji atvirai demonstruoja savo grožybes. Vienoje iš nuotraukų mergina vienais apatiniais erotiškai joja ant vaikino, kitoje – fotografuoja save pusnuogę su „iPhone“.

Po to interneto naudotojai rado dar įdomesnių J. Koncevenko nuotraukų iš vieno Minske vykusio vakarėlio. Tuo pat metu žiniasklaida išsiaiškino, kad antrąja vicemis tapusi Natalija Bašura dirba go-go šokėja, o „Mis draugystė“ titulą pelniusi Jekaterina Voitus ir dar keletas konkurso dalyvių klubuose šoka striptizą.

Jau šeštadienį tapo aišku, kad „Mis Minskas“ pozuoja ne tik namie su apatiniais, bet ir viešai be liemenėlės. Tokios nuotraukos pasirodė iš Minsko klube „Dozari“ vykusio vakarėlio. Jose mergina su vaikinu šoka erotinį šokį. Apimtas aistros, vaikinas kiša ranką jai po sijonu, o po to bučiuoja jos apnuogintą krūtinę.

Kitoje nuotraukoje Minsko gražuolė plika krūtine guli ant baro stalo, išsitepusi kažkuo baltu, panašiu į plaktą grietinėlę arba skutimosi putas, o prie jos stovintis vyras bando žemiau nutraukti jos drabužius.

Vieno Minsko naktinio klubo vadovas papasakojo, kad prestižinio grožio konkurso nugalėtoja – nuolatinė naktinių įstaigų viešnia. „Ją dažnai galima pamatyti įvairių vyrų draugijoje“, - sakė jis.

Gražuolės nuotraukos Baltarusijos interneto puslapiuose sukėlė įvairių reakcijų. „Simbolis, prekinis ženklas, įkūnijantis visų miesto merginų tyrumą ir grožį. Didžiuojamės“, - rašo vienas tinklaraštininkas.

Kai kurie siūlo atimti grožio karalienės titulą. Kiti šaiposi iš puritoniškos moralės ir sako, kad merginos pačios turi teisę spręsti, ką daryti su savo kūnu.

Televizijos kanalo, susijusio su organizatoriais, atstovė pabrėžė, kad pikantiškos nuotraukos yra asmeninis Janos reikalas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.