Esate panašus į A. Hitlerį? Britai jums turi pasiūlymą

Televizija „History Channel“ neabejoja, kad pasaulyje yra žmonių, itin panašių į buvusį nacistinės Vokietijos diktatorių Adolfą Hitlerį, karo metų Jungtinės Karalystės premjerą Winstoną Churchillį ir tuometį JAV prezidentą Frankliną Delano Rooseveltą. Ir šių istorinių asmenybių antrininkų ieško tiesiog skelbimų pagalba, rašo „Orange News“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-09 09:03, atnaujinta 2018-03-04 19:32

Atsiliepusieji į skelbimus, kurie iš tiesų itin panašūs į A. Hitlerį, W. Churchillį ar F. D. Rooseveltą, gaus progą suvaidinti juos naujoje šešių valandų trukmės dokumentinėje dramoje.

„History Channel“ teigimu, ankstesnė aktorystės patirtis nėra būtina – esą kur kas svarbiau nei talentas yra fizinis panašumas į konkrečią istorinę figūrą.

„Vyrui, panašiam į A. Hitlerį, praverstų vokiškas, o W. Churchillio antrininkui – britiškas akcentas. Bet tai irgi nėra būtina“, - skelbiama televizijos kanalo pranešime.

Ieškoma ir į jaunesnius, ir į vyresnius karo meto politikus panašių žmonių – mat dokumentiniame filme bus pasakojama apie istorinės trijulės karjeras nuo jų pradžios iki pabaigos.

Atrinktiesiems atiteks ne tik garbė suvaidinti vieną iš trijų iškiliausių XX amžiaus istorinių asmenybių, bet ir piniginis atlygis. Naujiems aktoriams bus mokama apie 1 tūkst. litų per dieną, be to, padengiamos visos išlaidos transportui, nakvynei ir maistui.

Dokumentinė juosta tris rugsėjo savaites bus filmuojama JAV, o spalį – Vokietijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.