Vokietės tinklaraštyje – pavogtą jos telefoną turinčio vyro gyvenimas

Vilnietis Vytenis Škarnulis neseniai surado savo pavogtą išmanųjį telefoną, kai jame įdiegta programėlė į jo kompiuterį pradėjo siųsti telefonu fotografuojamas nuotraukas. Mergina iš Vokietijos pasielgė kitaip – užvedė tinklaraštį, kuriame skelbia kadrus iš savo telefono vagies gyvenimo, pašaipiai juos komentuodama.

Vyras, vardu Hadifas, pozuoja įvairiose vietovėse aplink Dubajų ir dažnai mėgsta fotografuoti išskirtines savo nuotraukas.<br>lifeofastrangerwhostolemyphone.tumblr.com
Vyras, vardu Hadifas, pozuoja įvairiose vietovėse aplink Dubajų ir dažnai mėgsta fotografuoti išskirtines savo nuotraukas.<br>lifeofastrangerwhostolemyphone.tumblr.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2013, 6:32 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:01 AM

Telefonas iš merginos buvo pavogtas paplūdimyje, kai ji atostogavo Ibizoje. Nuo tada į jos kompiuterį pradėjo plaukti šūsniai vagies fotografuotų nuotraukų, rašo „Daily Mail“.

Mergina užvedė tinklaraštį, pavadintą „Nepažįstamojo, pavogusio mano telefoną, gyvenimas“. Čia ji skelbia kiekvieną nuotrauką, kurią nufotografuoja tas vyras.

Vyras, vardu Hadifas, pozuoja įvairiose vietovėse aplink Dubajų ir dažnai mėgsta fotografuoti išskirtines savo nuotraukas.

Vienoje iš nuotraukų jis pozuoja paplūdimyje šalia aukščiausio pasaulio pastato, kitoje – su draugais priešais mečetę.

Mergina sužinojo Hadifo vardą, kai jis į jos „Facebook“ paskyrą atsiuntė asmeninę žinutę iš savo paskyros.

Tinklaraštyje mergina papasakojo, kokiomis aplinkybėmis buvo pavogtas jos telefonas.

„Mes buvome beviltiškai girti, nuogi maudėmės jūroje. Visus daiktus buvome palikę ant šezlongo už 10 metrų. Kai parbėgau prie šezlongo pasidėti kelnaičių, pastebėjau, kad kažkas guli po juo, nejuda, nereaguoja“, - pasakoja ji.

Pamaniusi, kad tai kažkas iš draugų, ji grįžo į jūrą. Bet vėliau ji suprato, kad tai buvo ne draugas, o telefonų vagis, kuris tuo metu vogė jų daiktus.

Dingo viskas – pinigai, piniginės, išmanieji telefonai, pasai, gimtadienio dovanos ir drabužiai.

„Grįžome į registratūrą šlapi, girti ir pusiau nuogi. Administratorius atsisakė mums padėti, sakė, kad taip nutinka kiekvieną dieną ir niekam tai neberūpi“, - pasakoja mergina.

Jos manymu, vyrukai su naktinio matymo žiūronais tyko pasislėpę kopose, laukdami girtų turistų, kurie palieka savo daiktus neprižiūrimus. Tada prišliaužia per smėlį, pavagia daiktus ir nueina, lyg nieko nebūtų nutikę.

Praėjus keturiems mėnesiams po atostogų, mergina įsijungė kompiuterį ir parsiuntimo aplanke pamatė penkiolika naujų nuotraukų. Kaskart, kai jos telefonu būdavo nufotografuojama nuotrauka, ji automatiškai atsirasdavo jos kompiuteryje.

Hadifo nuotraukose – ne tik jis pats, bet ir jo namai, draugai ir net jo valgomas maistas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.