Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vokietis transvestitas nufilmavo, kaip protestuodamas užsisiuva burną

Vokietijos transvestitas Barbie Breakout, protestuodamas prieš homoseksualų persekiojimą Rusijoje, užsisiuvo sau burną. Savo protesto akciją jis nufilmavo. 1,5 minutės trukmės įrašas, kuriame jaunas vyras, persirengęs moterimi, nieko nesakydamas tiesiog pasiima adatą su siūlu ir siuvasi sau burną, jau tapo „Youtube“ hitu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2013, 5:09 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:50 AM

Iš herojaus lūpų teka kraujas. Didžiąją laiko dalį jam pavyksta išlaikyti rimtą veido išraišką, bet galiausiai jo veidą iškreipia skausmas. Antroje įrašo dalyje už kadro skamba balsas – transvestitas kritikuoja Vokietijos valdžią už pasyvų požiūrį į homofobiją Rusijoje, ypač į neseniai priimtą įstatymą, numatantį sankcijas už „homoseksualumo propagavimą“.

Barbie Breakout yra garsus Berlyno didžėjus. Nors jis neturi jokių asmeninių ryšių su Rusija, interviu „Die Welt“ jis sakė, jog prievarta prieš Rusijos gėjus giliai užgavo jo jausmus. „Dvasinis skausmas, kurį jaučiau, skaitydamas masinėse informacijos priemonėse apie tai, kas vyksta Rusijoje, buvo stipresnis, nei fizinis skausmas, sukeltas adatos“, - kalbėjo jis.

Transvestitas išreiškė viltį, kad jo akcija padės kitiems žmonėms daugiau sužinoti apie homofobiją Rusijoje ir galbūt pabandyti ką nors pakeisti – pavyzdžiui, pirkti mažiau rusiškų prekių arba boikotuoti Sočio olimpiadą.

Tuo tarpu amerikiečių ir britų gėjų barai ir naktiniai klubai paskelbė boikotą vienam iš neoficialių Rusijos simbolių – rusiškai degtinei.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.