Niujorko metro smirdėjęs negyvas ryklys tapo interneto žvaigžde

Niujorko metro vagone trečiadienį buvo aptiktas nudvėsęs ryklys. Maita skleidė stiprią smarvę. Žuvis buvo numesta po sėdynėmis. Kaip ji pateko į metro, lieka neaišku, rašo „NY Daily News“.

Metro atstovai pareiškė neįsivaizduojantys, kaip ryklys pateko į vagoną, bet tirti šio keisto įvykio aplinkybių neketina.<br>Twitter nuotr.
Metro atstovai pareiškė neįsivaizduojantys, kaip ryklys pateko į vagoną, bet tirti šio keisto įvykio aplinkybių neketina.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2013, 1:55 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:52 AM

„Įsėdau į tuščią vagoną, jame stipriai smirdėjo žuvimi. Pagalvojau, kad dėl to jame ir nėra keleivių. Po to pasižiūrėjau žemyn ir pamačiau nudvėsusį ryklį“, - pasakojo Isvett Verde, kuri ir paskelbė ryklio nuotraukas internete.

„Pradžioje pagalvojau, kad tai žaislas. Po to pamačiau dantis ir supratau, kad ryklys tikras“, - dalijosi įspūdžiais kitas keleivis. Žmonės, įlipę į vagoną su rykliu, ilgai jame neužsibūdavo dėl stipraus kvapo.

Sužinojęs apie keistą „keleivį“, traukinio mašinistas visų paprašė išlipti, ir traukinys nuvažiavo į depą. Ten metro darbuotojai skubiai atsikratė jūrų plėšrūno maita. Pasak keleivių, ryklys buvo suvyniotas į šiukšlių maišą ir išneštas iš vagono.

Metro atstovai pareiškė neįsivaizduojantys, kaip ryklys pateko į vagoną, bet tirti šio keisto įvykio aplinkybių neketina.

Jau po kelių valandų ryklys tapo tikra interneto sensacija. Keleiviai spėjo nufotografuoti žuvį, įgrūdę į jos nasrus cigaretę, prie peleko padėję metro bilietą ir šalia pastatę energetinio gėrimo skardinę.

Ryklio dvėselienai buvo sukurta net speciali „Twitter“ paskyra.

Kai kurie interneto naudotojai spėja, kad tai buvo kanalo „Discovery“ pokštas siekiant sukelti susidomėjimą jų nauju dokumentinių laidų ciklu „Ryklių savaitė“, kuris pradėtas rodyti rugpjūčio 4-ąją. Televizijos kanalo atstovai kategoriškai neigia, kad yra susiję su incidentu.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.