V.Putinas mokinukams lentoje nupiešė katės užpakalį

Rugsėjo 2-ąją Rusijoje, kaip ir Lietuvoje, buvo švenčiama naujų mokslo metų pradžia. Kurganos 7-ajai vidurinei mokyklai ypač pasisekė – ją aplankė pats Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Modernizuotoje mokykloje, programavimo kabinete prezidentui išdidžiai buvo parodyta šiuolaikiška lenta, ant kurios, kaip ant planšetinio kompiuterio, galima piešti pirštais.

V.Putinas vaikams atsiminimui nupiešė katę iš užpakalio.<br>Youtube nuotr.
V.Putinas vaikams atsiminimui nupiešė katę iš užpakalio.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 12:24 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:28 PM

„Vaikams ypač patinka – juk ant jų, kaip ant planšečių, galima piešti pirštais“, - susijaudinusi komentavo mokytoja.

V.Putinas neatsispyrė pagundai papaišyti ant lentos ir pats. Pribraižęs pirštu keistų figūrų, prezidentas tarė: „Čia jums atsiminimui“.

Vaikai nesuprato, ką ant lentos nupiešė prezidentas. Vienas drąsus berniukas garsiai paklausė: „Kas čia?“

V.Putinas, stovėdamas prie durų, paaiškino: „Katė, vaizdas iš užpakalio“.

Vaizdo įrašas iš mokyklos iš karto pasklido po internetą. Tinklaraštininkai entuziastingai komentavo V.Putino piešinį, skirtą pradinukams. Pagal katės užpakalio piešinį netgi buvo sudarytas V. Putino psichologinis portretas, rašo newsru.com.

„Pirmas dalykas, kuris krenta į akis – labai neįprasta poza, rakursas, - komentavo psichologas Borisas Suvorovas. - Tai gali reikšti, kad tai žmogus, nelinkęs į kontaktus su žmonėmis, jo vengia, yra nebendraujantis, uždaras, vienišas, nemėgsta didelių žmonių susibūrimų“.

Kitas variantas – piešinys rodo pretenzijas į originalumą, išskirtinumą. „Bet būtent pretenzijas – žmogus iš tikrųjų neturi išskirtinių kūrybinių sugebėjimų, bet nori pademonstruoti kažką neįprasto, nestandartinio, originalaus“, - aiškina psichologas.

Piešdamas katę, V.Putinas neišlaikė proporcijų. Tai gali reikšti, kad jis yra labiau proto žmogus ir prastai kontaktuoja su savo emocine sfera bei kūnu ir kūniškais poreikiais.

Ypatingas dėmesys – katės uodegai. „Iš to, kaip ji čia pavaizduota – griežtai vertikaliai, kaip pagalys, aiškiai matyti tam tikras falo simbolis. Ji ne pūkuota, neužriesta. Tai būdinga žmonėms, kurie nelabai užtikrinti savo vyriškumu arba prastai save realizuoja kaip vyrus. Nebūtinai seksualine prasme, bet galima įtarti tam tikrų problemų su vyriškumu“, - sakė psichologas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.