Žiemą į lauką išvarytas pusnuogis vaikas tapo pilotu (video)

Praėjusiais metais diskusijų ir pasipiktinimo banga kilo dėl kino He Lieshengo taikomų auklėjimo metodų. Vyras išgarsėjo išplitus vaizdo įrašui, kuriame matyti, kaip jis verčia savo mažą sūnų, dėvintį vien kelnaites, sniege daryti atsispaudimus. Dabar šeima vėl atsidūrė dėmesio centre. Mat tas pats penkiametis vaikas tapo jauniausiu asmeniu, savarankiškai pilotavusiu lėktuvą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:00 PM

Penkiametis He Yide, internautų žinomas Duoduo pravarde, praėjusį šeštadienį 35 minutes pilotavo nedidelį lėktuvą virš Pekino parko, rašo „Daily Mail“.

Anot leidinio „China's People Day“, orlaivyje skrydžio metu buvo dar vienas asmuo, tačiau šis tik prižiūrėjo berniuką.

Vaiko tėvas, prisistatantis „tėveliu ereliu“, nutarė susisiekti su Guinnesso rekordų knyga ir užfiksuoti šį atžalos pasiekimą.

„Jo pirmasis skrydis buvo labai sėkmingas ir jis visiškai nebijojo“, - tinkle „Twitter“ paskelbė itin griežtas vaiko tėvas. He Lieshengo teigimu, sūnus yra jauniausias pasaulio asmuo, pats vienas pilotavęs lėktuvą.

Vyras jau spėjo išgarsėti griežtu režimu, kurio jis verčia laikytis sūnų.

Kinas yra sakęs, kad He Yide'as gimė keliais mėnesiais per anksti. Todėl jis esą buvo priverstas jį grūdinti fiziškai ir psichologiškai, kad atžala sutvirtėtų.

„Jo galimybes gali parodyti tik susidūrimas su stipriais vėjais ir bangomis“, - yra teigęs He Lieshengas.

Tėvas ir sūnus naujienų antraštėse atsidūrė dar pernai, kai buvo paviešintas Niujorke darytas įrašas. Jame užfiksuota, kaip nelaimingas He Yide'as stovi lauke ant sniego ir sušalęs prašo tėvų jį apkabinti. Vaikas verčiamas daryti atsispaudimus.

Kai kurie įrašu pasipiktinę žmonės tada netgi reikalavo atimti Duoduo iš tėvų ir atiduoti jį laikinai globai.

He Lieshengas taip pat moko vaiką buriuoti, kad jis galėtų varžytis su kur kas vyresniais nepilnamečiais buriavimo varžybose. Berniukas jau buvo išleistas vienas į atvirą jūrą.

Penkiametis su tėvu yra kopęs ir į Fudži kalną Japonijoje. Tiesa, pastarasis šeimos nuotykis, vykęs pernai, baigėsi skandalu.

He Lieshengą ir jo du vaikus teko gelbėti, mat tėvas ignoravo įspėjimus dėl oro. Kopdamas su atžalomis į kalną kinas pasiėmė tik šokolado plytelę ir vandens, manydamas, jog pakeliui bus parduotuvių.

Vyras taip pat neturėjo neperšlampamų drabužių, todėl pradėjus lyti, jis su vaikais visiškai peršlapo, o temperatūra nukrito beveik iki nulio laipsnių.

Negana to, Duoduo labai prastai jautėsi ir dėl to, kad kylant į viršų keičiasi slėgis.

Galiausiai buvo iškviesti prižiūrėtojai, kurie atvežė šeimai šiltų drabužių ir suteikė medicininę pagalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.