Kolumbe baimę sėjo „Youtube“ pokštininkas su grandininiu pjūklu

JAV Ohajo valstijos Kolumbo miesto gyventojai turėjo pasijusti kaip siaubo filme. Rugsėjo pradžioje juos pradėjo terorizuoti grandininiu pjūklu apsiginklavęs pamišėlis, tarsi nužengęs iš filmo „Penktadienis, 13-oji“ ekrano. Tiesa, jie nežinojo, kad juos gąsdina ne tikras pamišėlis, o pokštininkas Vitaly Zdorovetskiy, persirengęs gerai žinomo siaubo filmo personažu. Žmonių reakcijos buvo nufilmuotos ir įkeltos į „Youtube“. Įrašas sulaukė milžiniško pasisekimo – per porą savaičių jį peržiūrėjo daugiau kaip 5 mln. vartotojų.

Įraše matyti, kaip persigandę žmonės deda į kojas, kai prieš juos išnyra pokštininkas su grandininiu pjūklu.<br>"Youtube" nuotr.
Įraše matyti, kaip persigandę žmonės deda į kojas, kai prieš juos išnyra pokštininkas su grandininiu pjūklu.<br>"Youtube" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 4:55 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:46 PM

Įraše matyti, kaip persigandę žmonės deda į kojas, kai prieš juos išnyra pokštininkas su grandininiu pjūklu.

V.Zdorovetskiy garsėja panašaus pobūdžio filmukais, susuktais gąsdinant niekuo dėtus miestelėnus. Tačiau jo humorą supranta anaiptol ne visi.

Po V.Zdorovetskiy pasivaikščiojimo po miestą rugsėjo 10 d. Kolumbo policija išleido rimtą įspėjimą nevaikščioti po vieną. Du vyrukai, kuriuos persekiojo „pamišėlis“ su pjūklu, pasiskundė policijai, bet kol ji atvyko, pokštininkai spėjo dingti.

Savo „Facebook“ puslapyje V.Zdorovetskiy prisipažino, kad, filmuojant video, su draugais policijos buvo sustabdytas net tris kartus. Už pokštus su pjūklu jam gali grėsti teisiniai nemalonumai, jeigu kas nors iš „nukentėjusiųjų“ pasiskųs.

Pats V.Zdorovetskiy to nesibaimina ir sako dirbantis su advokatu, kuris peržiūri jo filmuotus siužetus. Esą, juose nėra nieko neteisėto.

„Žmonės mėgsta mano kūrybą. Jeigu jiems nepatiktų, aš jos nekelčiau į internetą“, - sako jis.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.