Čekijos prezidento M.Zemano duktė pastebėta vakarėlyje, kur vyko sekso orgijos

Čekijos prezidento Milošo Zemano duktė 19 metų Katerina Zemanova atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre dėl to, kad ji neva dalyvavo naktinio klubo vakarėlyje, kur buvo rodomas striptizas su lytinio akto imitavimu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2013, 4:56 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:34 AM

Pirmos nuotraukos, kuriose matyti mergina, labai panaši į 19-metę Čekijos lyderio dukterį, išspausdintos šalyje leidžiamo laikraščio portale extra.cz. Nuotraukose matyti, kad mergina, vilkinti baltos spalvos palaidinukę ir trumputį juodą sijonėlį, sėdi ant kėdės ir šypsodamasi su malonumu stebi, kaip vakarėlio dalyviai imituoja grupinį lytinį aktą.

Netrukus šios nuotraukos buvo išplatintos visoje Čekijos žiniasklaidoje, taip pat ir laikraščio „Blesk“ portale. Sekso skandalui Čekijoje neliko abejingas ir britų dienraštis „The Daily Mail“.

Nuotraukose matyti, kad orgiją stebinti jauna šviesiaplaukė mergina rankose laiko cigaretę. Tai buvo dar vienas pretekstas laikraščiui „Blesk“ papriekaištauti merginai dėl jos nenuoširdumo, kadangi viename savo ankstesniame interviu tam pačiam laikraščiui ji tvirtino, kad jai niekada nepatiko rūkyti.

Anot užsienio žiniasklaidos, Katerina, kurią tėvas po savo pergalės per prezidento rinkimus 2013 metais sausio mėnesį pavadino „pirmąja respublikos mergina“, kartu su keliomis savo draugėmis panašiame vakarėlyje, kuriame taip pat buvo rodomas striptizas, dalyvavo ir 2012 metų rudenį.

Pati Katerina kategoriškai neigia dalyvavusi tokiame renginyje. „Aš niekada nedalyvavau tokioje akcijoje. Tai padirbta medžiaga“, – sakė ji.

Šią informaciją paneigė ir M.Zemano administracijos atstovai. „M.Zemano duktė niekada nebuvo pornovakarėlyje. Tai – klastotė, ir mes imamės žygių norėdami išsiaiškinti, kas iš tikrųjų pavaizduota išspausdintose nuotraukose“, – pranešė valstybės vadovo spaudos sekretorė Hanna Burianova.

Nepaisant to, šalies žiniasklaida ir toliau tvirtina, kad fotografijose užfiksuota mergina yra prezidento duktė. Norėdami tai įrodyti, žurnalistai siūlo atkreipti dėmesį į merginos apgamus ant veido ir kaklo bei palyginti juos su Katerinos – jie tvirtina, kad apgamai visiškai sutampa. Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.