Čekijoje vyras apiplėšė banką, kad grąžintų skolą

Vienas čekas, tvirtai

Vyras kantriai laukė savo eilės būti aptarnautam, o banko klerkui parodė raštelį, jog jis turi pistoletą savo lagamine.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Vyras kantriai laukė savo eilės būti aptarnautam, o banko klerkui parodė raštelį, jog jis turi pistoletą savo lagamine.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 5, 2013, 12:50 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:28 PM

48 metų vyras pagrobė dešimtis tūkstančių kronų iš vieno banko Prahos priemiestyje, policijos atstovas Tomašas Hulanas sakė naujienų agentūrai AFP.

Jis atėjo į tą banką pirmadienį, įprastai apsirengęs ir be kaukės. Vyras kantriai laukė savo eilės būti aptarnautam, o banko klerkui parodė raštelį, jog jis turi pistoletą savo lagamine.

„Po dešimties minučių jis paskambino (policijos numeriu) 158 ir prisipažino, ką yra padaręs, taip pat pažadėjo pasiduoti, ką padarė kitą vakarą“, – nurodė T.Hulanas.

Pirmąkart į teisėsaugos akiratį pakliuvęs vyras sakė policijai, kad norėjo grąžinti skolą „maloniems žmonėms“, kurie jam padėjo, kai jis pats buvo apiplėštas.

„Iki šiol tas vyras buvo pavyzdingas pilietis. Dėl to jis lieka laisvėje, kol atliekame tyrimą“, – aiškino T.Hulanas, pridūręs, kad vyrui gresia iki 10 metų laisvės atėmimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.