JAV kirpėjai atsirūgo pomėgis dirbti nuogai

JAV Kolorado valstijoje suimta 46 netų kirpėja Suzette Hall, aptarnaudavusi klientus be liemenėlės. Tiesa, kirpėja, bent jau formaliai, sulaikyta ne todėl, kad dirbo pusiau nuoga, o todėl, kad neturėjo kosmetologės licencijos, rašo „The Huffington Post“.

S.Hall draugai tikina, kad ji tapo raganų medžioklės auka.<br>Youtube nuotr.
S.Hall draugai tikina, kad ji tapo raganų medžioklės auka.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 7:16 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:39 PM

Policija apie neįprastą grožio saloną sužinojo per skelbimų puslapius, kuriame S.Hall reklamavo savo paslaugas. Liudininkai pasakojo, kad nuogalė kirpėja savo paslaugas vertino 45 doleriais.

Kaip vienas iš kirpėjos kaltės įrodymų buvo jos „Facebook“ puslapyje įkelta nuotrauka, kurioje ji stovi apsinuoginusi su gėlių puokšte.

„Šiandien taip karšta, kad nusprendžiau nesirengti nieko, tiktai gėles... taip ir dirbsiu. P.S. Niekada nedėvėkite rožių su spygliais“, – rašė salono šeimininkė prie nuotraukos.

Policija teigė turinti ir buvusios S.Hall verslo partnerės parodymus, kuri sakė nutraukusi verslo ryšius po to, kai „Suzette nuėjo pernelyg toli – pradėjo užsiiminėti su klientais seksu tiesiog kirpykloje“.

Buvusi salono bendraturtė tvirtino, kad S.Hall už intymias paslaugas imdavo mokestį ir netgi priimdavo „iškvietimus į namus“.

Parodymus davė ir buvęs kirpėjos vyras.

Tačiau įrodyti, kad moteris iš tiesų klientus kirpdavo apsinuoginusi, policijai nepavyko, todėl ji buvo suimta dėl to, kad neturėjo kosmetologės licencijos.

S.Hall draugai tikina, kad ji tapo raganų medžioklės auka ir kad jos buvusio vyro ir buvusios verslo partnerės parodymai melagingi.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.