Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Du savo penius pasauliui parodžiusį vyrą užgriuvo dėmesys

Socialinio tinklo reddit.com sensacija tapo vyrukas, parodęs atviras nuotraukas, demonstruojančias itin retą anomaliją – vyras, pasivadinęs DoubleDickDude, tvirtina nuo gimimo turintis du penius, kurie abu gali veikti nepriklausomai vienas nuo kito. Šis sutrikimas, moksliškai vadinamas difalija, JAV paliečia 1 berniuką iš 6 mln. Taip atvirai prisipažinęs vyrukas sulaukė tūkstančių klausimų ir komentarų. Prisėdęs prie interneto, jis į juos atsakinėjo net šešias valandas, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2014, 12:51 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:03 AM

Dažniausiai difalijos paliestiems kūdikiams vienas pašalinamas dar ankstyvame amžiuje.

Paklaustas, kaip į jį reaguoja žmonės, DoubleDickDude atsakė, kad tai priklauso nuo merginos. „Kai kurios sako „wow“. Kitos reaguoja „jis netikras!“ Kai kurios tiesiog pakvaišta. Daugeliui tai būna gana įdomu, bet aš nebeturiu atsitiktinių santykių, lioviausi prieš keletą metų“, - rašė vyrukas.

Smalsuolius domino ir klausimas, ar jam niekada nekilo minčių vieną iš penių pašalinti. „Paauglystėje kilo. Dabar – tikrai ne“, - atsakė du penius turintis vyras.

Jis tvirtino, kad didžiuojasi savo tėvais, kurie apsisprendė chirurgiškai nešalinti vieno iš penių: „Tai ne tik pakelia savivertę, bet ir leidžia jaustis ypatingai, kai žinai, kad tokių, kaip tu, šiuo metu daugiau nėra.“

DoubleDickDude pridūrė, kad turi nuostabią mamą, ir kad tėvai augindami labai jį palaikė.

Vyras, manoma, amerikietis, smalsuoliams leido klausinėti bet ko ir atvirai atsakinėjo. Jis papasakojo, kad turi vieną porą sėklidžių, nuo kurų atsiskiria du pilnai susiformavę peniai, kurie gali individualiai pasiekti erekciją ir kulminaciją.

DoubleDickDude prisipažino esantis biseksualus, ir galintis šlapintis ar patirti ejakuliaciją abiem peniais vienu metu.

Vyrukas gyvena kartu su vyru ir moterimi, kurie anksčiau buvo monogaminė pora. Pasak jo, du peniai jam padėjo atrasti naujas seksualines patirtis, užsiimti grupiniu seksu su dviem partneriais, vienu metu naudojant juos abu, arba abu penius panaudoti su vienu partneriu.

Vienintelis negatyvus tokios būklės aspektas, pasak vyro, tai, kad jo prostata prisipildo sėklinio skysčio, kurį reikia pašalinti kas keletą dienų. Anksčiau šią procedūrą jam atlikdavęs urologas, bet vėliau išmoko išsivalyti pats ar padedant draugui.

Difalija – retas medicininis sutrikimas, kai berniukas gimsta su dviem peniais. Pirmą kartą jį aprašė gydytojas Johannesas Jacobas Weckeris 1609 m.

Dažnai difaliją lydi kitos įgimtos anomalijos, pavyzdžiui, dviguba išangė ar tiesioji žarna.

Daugeliu atvejų abu peniai būna vienodo dydžio ir yra vienas greta kito. Kai kuriems vyrams mažesnis penis būna virš didesnio.

Vyras su dviem peniais gali šlapintis iš jų abiejų arba iš vieno.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.